Cum sa iti faci suvite blonde singura acasa


Warning: DOMDocument::importNode(): ID editdesc already defined in /home/destiut/public_html/wp-content/plugins/premium-seo-pack/lib/scripts/php-query/php-query.php on line 598

cum sa iti faci suvite blonde singura acasa suvite-blonde

Cum sa iti faci suvite blonde singura acasa. Daca vrei sa nu mai cheltui bani la salon iti poti face singura suvite acasa.  Ai nevoie de o casca de suvite, de pudra decoloranta si oxidant de 12% sau poti achizitiona un kit pentru suvite. Gaureste casca inainte de a fi pusa pe cap! Urmeaza sa scoti parul prin gauri. Astfel, ai doua optiuni: fie sa scoti suvite subtiri si dese, fie groase si rare. Depinde si cat de des ai parul, pentru ca ai putea fi pusa in situatia de a scoate mult si des. Dupa ce ai terminat de scos parul prin casca, pregateste-ti vopseaua sau pudra pentru a o aplica pe par. Acopera cu vopsea toata suprafata parului scos prin casca si pentru a nu rata vreo portiune, da cu pensula pe toata suprafata ei. Cand ai terminat cu aplicarea vopselei, aseaza peste casca de plastic o folie sau o alta punga de plastic pentru a mentine o caldura constanta.

SUVITE GATA FACUTE
Cum sa iti faci suvite blonde singura acasa. Cand timpul expira, sterge de pe una sau doua suvite pentru a verifica daca culoarea e cea dorita. Nu uita ca, datorita vopselei, parul e umed si are o culoare mai inchisa decat cea a parului uscat. Daca esti multumita de rezultat, te poti clati de vopsea.

Spam blocat