Regenerarea parului si momente bune sa te tunzi. Vezi in calendar

Regenerarea parului si momente bune sa te tunzi. Vezi in calendar 073115-salon-etiquette

Firele despicate arata un par foarte urat, insa exista solutii, iar cea mai la indemana ar fi sa tunzi varfurile macar la 3 luni.

Pentru parul despicat sunt recomandate si tratamente cu ulei de susan care se aplica la varfuri si masti.

Dar cea mai buna metoda este sa mai tunzi varfurile din cand in cand. Iata perioada optima, cand poti sa iti schimbi look-ul.

Perioada optima pentru a taia parul este cu Luna in crestere (perioada dintre Luna Noua si Luna Plina). Cu cat se apropie mai mult de Luna plina, cu atat mai bine. Parul va creste mai repede si mai sanatos. In unele tari sunt frizeri care tin cont de asta si isi fac programari pentru tuns in special in apropiere de Luna plina.

Zilele cu eclipse de Soare sau Luna sunt de evitat. Zilele cu Luna Noua nu sunt recomandate pentru taierea parului. Cand Luna se afla in Leu sau Fecioara, e cea mai buna perioada pentru tuns, indiferent daca Luna este in crestere sau in scadere. Cu precadere, Luna in Fecioara ajuta parul sa-si mentine mai mult timp forma si culoarea (in cazul vopsirii). Zilele Leului sunt excelente, mai ales pentru coafuri moderne, sofisticate.

Sau mai bine iti recomand aceasta aplicatie sa vezi exact cand sa te tunzi ca sa iti creasca parul repede.

http://lunabar.findmysoft.com/

 

 

Spam blocat