Kim Kardashian: secretul parului ei

Kim Kardashian: secretul parului ei kim_kardashian_hairstyles_content

Kim Kardashian este una dintre vedetele model pentru milioane de tinere din lume. A devenit cunoscuta pentru reality-show-ul pe care il prezinta alaturi de familia ei, pentru scandaluri sexuale si casatoria ei de 72 de zile cu jucatorul de baschet Kris Humphries.

De-a lungul anilor, Kim a reusit sa atraga atentia cu mai multe coafuri, mai ales cand pentru o scurta perioada de timp a fost blonda. Culoarea pe care o poarta adesea este brunet.

”Intotdeauna caut sa schimb samponul si balsamul, deoarece parul meu se obisnuieste cu ele si nu va mai fi la fel de stralucitor. Asa ca schimb produsele extrem de des. Nu obisnuiesc sa ma spal zilnic pe par.”, spunea Kim.

Kim Kardashian: secretul parului ei c2a3c2a3-kim-kardashian-blone-2255092-png Kim Kardashian: secretul parului ei blonde20mermaid20kim20kardashian20arrives20at20a20halloween20party-1404076 Kim Kardashian: secretul parului ei embedded_kim_kardashian_bangs_hairstyle Kim Kardashian: secretul parului ei embedded_kim_kardashian_bangs_hairstyle_2013 Kim Kardashian: secretul parului ei embedded_kim_kardashian_sleek_ponytail_hairstyle Kim Kardashian: secretul parului ei embedded_kim_kardashian_straight_hairstyle_look

Spam blocat