Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă david-beckham-tunsoare-600x600

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă. Există mai multe celebrităţi care şi-au branduit frizuri, iar ele sunt semnătura lor, dar mai mult nici nu se demodează.

Leonardo DiCaprio şi frizura lui wet look cu părul purtat pe o parte. Este o frizură potrivită pentru bărbaţii romantici, de business şi de ce nu până la urmă pentru oricine dacă este adaptată în funcţie de stilul fiecărui bărbat.

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă Leonardo-DiCaprio-Hair

Pharrell Williams îşi poartă părul tuns periuţă. Este o tunsoare perfectă pentru sezonul cald în mod special. O tunsoare extrem de practică, însă nu avantajează bărbaţii care au mici defecte: frunte lată, nas mare deoarece accentuează şi mai mult aceste defecte. Este o tunsoare potrivită bărbaţilor care vor să pună accent pe anumite tatuaje sau pe anumite trăsături.

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă 20120613-095633-1

David Beckham care nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este vorba despre trendul pompadour. Această frizură este un adevărat trend de ani buni. Tot mai mulţi tineri, dar şi bărbaţi de 40+ au încercat acest trend. Este o tunsoare cool, iar stilul pompadour a fost adaptat în multe stiluri.

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă 19-david-beckham-hairstyle-with-pompadour-bangs

Ryan Gosling a avut mai multe frizuri. Cel mai des purtată este aceea în care în faţă este tuns cu un număr mai mare ca în spate. O tunsoare clasică să spunem. În cazul lui este vorba despre folosirea despre produse de întreţinere şi aranjarea părului ce dă un aer elegant. Este o coafură care se potriveşte pefect bărbaţilor de vârstă medie care vor să ascundă fire albe sau puţina chelie prin aranjarea părului în faţă.

Frizuri de bărbaţi care sunt mereu la modă Ryan-Gosling-Haircuts-Side-Part

 

Spam blocat