Afacerista cu 22 de miliarde de dolari care nu a avut o zi liberă în 27 de ani

Afacerista cu 22 de miliarde de dolari care nu a avut o zi liberă în 27 de ani Afacerista cu 22 de miliarde de dolari care nu a avut o zi liberă în 27 de ani Dong Mingzhu

Afacerista cu 22 de miliarde de dolari care nu a avut o zi liberă în 27 de ani. Dong Mingzhu, 61 de ani, este cea mai de succes femeie de afaceri din China, având o avere de 22 de miliarde de dolari, obţinută din business-ul ei, Giant – cel mai mare producător de aparate de aer condiţionat.

Afacerista nu şi-a luat nicio zi de concediu în 27 de ani. Dong Mingzhu este cunoscută sub numele de sora Dong, iar firma Giant produce venituri anuale de 12 miliarde de dolari.

Povestea ei poate fi un exemplu pentru sute de milioane de oameni. Ea s-a angajat la compania Green în 1990 ca agent de vânzări, apoi a reuşit să facă performanţă. În 1984, a rămas văduvă şi a fost nevoită să-şi crească singură copilul, cu sprijinul mamei ei. Despre ea se spune că este una dintre cele mai dure antreprenoare şi că nu pierde timpul cu scuze. Mai mult, într-o zi, ea şi-a trimis băiatul la vârsta de 12 ani singur cu autobuzul până la aeroport pentru că ea nu avea timp să-l conducă.

Ea şi-a câştigat respectul în faţa a 70.000 de angajaţi.

Un angajat a declarat pentru o publicaţie britanică că: „Ea a înfruntat totul de una singură. Nu îndrăznim să spunem în faţa ei că este ceva imposibil. Trebuie să avem voinţa de a reuşi”.

Spam blocat