Bărbații preferă sexul cu femeile mai în vârstă. De ce?

Bărbații preferă sexul cu femeile mai în vârstă. De ce? sex-cuplu

Bărbații preferă sexul cu femeile mai în vârstă. De ce? Sexul unui tânăr cu o femeie mai în vârstă este cu siguranță o amintire de neuitat. Beneficiile unei astfel de experiență este că tânărul va fi pregătit ulterior pentru o relație cu o fată de vârsta lui.

Iată câteva motive pentru care tinerii aleg să experimenteze sexul cu o femeie mai în vârstă.

1. Practică. Femeile mai în vârstă au practică din relațiile anterioare și pot împărtăși din experiența lor cu bărbaților mai tineri, astfel că ele pot fi profesoarele lor.

2. Ele știu ce vor. Femeile mai în vârstă știu exact pe ce buton să apese în relație. Dacă vorbim de tehnici, poziții de sex și comunicare, cu siguranță că bărbații mai tineri au ce învăța.

3. Se bucură de sex la fel ca bărbații. Ele nu își fac iluzii că se vor căsători cu ei sau că își vor întemeia o familie. Ele sunt relaxate, se distrează, iar sexul cu ele este grozav.

4. Ele au încredere în ele, în corpurile lor și sexualitate. Femeile mai în vârstă sunt spontane, nu au inhibiții, spun lucrurilor pe nume în pat, pe când femeile tinere sunt mai timide.

5. Femeile cu experiență au planuri de la început. O femeie mai matură îi va spune exact bărbatului ce vrea de la el și de la relație, fără să îi facă surprize. Ea îi va împărtăși dorința și nevoia sexuală.

 

Spam blocat