Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi. Care este motivul?

Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi cuplu_promovare

Femeile singure sunt mai atrase de bărbaţii căsătoriţi, deoarece oamenii au tendinţa să se inspire din alegerile celorlalţi atunci când decid dacă o persoană este atractivă sau nu. Din acest motiv, cele mai multe dintre femeile măritate se întreabă dacă cea mai bună prietenă a lor este atrasă de partenerul lor de viaţă.

Studii recente au relevat faptul că, atunci când oamenii decid dacă o persoană este atrăgătoare sau neatrăgătoare, ei au tendinţa de a se inspira din alegerile, preferinţele şi opiniile celorlalţi.

Din acest motiv, aşa cum o ştiu deja multe femei căsătorite, un bărbat căsătorit este o partidă mai bună decât un bărbat celibatar.

Fenomenul ar putea explica motivul pentru care Angelina Jolie nu i-a putut rezista lui Brad Pitt, în ciuda faptului că acesta părea, în momentul în care s-au cunoscut, a avea o căsnicie fericită cu Jennifer Aniston.

Femeile singure, cărora le-au fost prezentate fotografiile unor bărbaţi, i-au ales în majoritatea cazurilor pe cei care aveau deja o relaţie. În schimb, femeile căsătorite s-au arătat a fi mult mai interesate de bărbaţii celibatari.

 

Spam blocat