Luna nouă în Săgetător pe 29 noiembrie

luna-noua-in-sagetator luna nouă în săgetător pe 29 noiembrie Luna nouă în Săgetător pe 29 noiembrie luna noua in sagetator

Text oferit de astrologul Daniela Simulescu. Luna Nouă din Săgetător de pe 29 noiembrie este ziua potrivită pentru o transformare radicală în viață ta. Dacă ți-ai dorit să te alături unei cauze, să devii voluntar sau să formezi o comunitate online care să apere drepturile celor neputincioși, acum este momentul.

Scoate din tine cele mai mari frici din ține, referitoare la sexualitate, moarte și obținerea resurselor de la alții. Tot ce este tabu.

S-ar putea să te trezești că până acum nu erai de accord cu o minoritate pentru că îți era frică de fapt de ceva din tine. Aduse la suprafața, toate acestea îți vor arată că suntem egali și că nu e cazul să ne dăm unul în capul celuilalt doar din cauza unor “credinte” de consistența fumului de țigară.

Odată plecat la acest drum, al egalității, vei găsi oamenii potriviți să te susțină. Curaj și încredere! Despre asta este energia Săgetătorului și a Berbecului (unde este ascendentul Lunii Noi).

Spam blocat