6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului

6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului 6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului 6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului 6 octombrie lilith in scorpion

6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului

6 octombrie, cea mai pacatoasa zi a anului Astrolog Daniela Simulescu ne vorbeste despre ziua de 6 octombrie. Conjunctie Venus-Lilith in Scorpion. Cea mai pacatoasa zi a anului. Venus e planeta care arata modul nostru de a iubi, cum ne raportam la zona relationala, la feminitate, la ce ne face sa ne indragostim, mai exact viata sentimentala.

Lilith este un punct legat de sexualitate, de ispita, indrazneala, instinctul primar, dorinta fatala, relatii secrete/interzise, aspectele erotice. Cand acestea se pun una deasupra celeilalte in semnul Scorpionului, va dati seama ca se lasa cu un soi de “pornosag”.

In functie de harta natala, acest aspect se poate manifesta in zona sentimentala sau in zona profesionala. In orice caz, indrazneala si tupeul vor fi la ele acasa. Preotii sa zica mersi, vor avea de lucru cu siguranta lunile urmatoare. Vor fi multe de marturisit, asta din partea celor mai slabi de inima. Cei curajosi vor deveni si mai increzatori.

Spam blocat