Primăvara începe cu Silva! Silva – lacrimă şi jar

Primăvara începe cu Silva! Silva – lacrimă şi jar Primăvara începe cu Silva! Silva – lacrimă şi jar coperta 800x450

Primăvara începe cu Silva! Silva – lacrimă şi jar La început de martie, peisajul cultural bucureștean va fi împrospătat de apariția unui roman ce iese din tiparele contemporanului. Cartea, intitulată „Silva – lacrimă și jar” spune povestea de dragoste neverosimilă între doi oameni ce se iubesc o clipă și se caută o viață, păstrând nealterate primele simțiri.

Publicul tânăr mai pragmatic de azi va zâmbi probabil în colțul gurii la gândul că o as%el de desfășurare ar putea avea loc într-un timp în care valorile ce domină și care câșgă sunt legate de supraviețuire, de apărare în fața unei furtuni care nu se mai oprește.

Autorul, Tudor Cristian Gongu, a spus că textul este scris acum 25 ani într-o vreme când romantismul mai conta, dar că inițial nu a avut îndrăzneala să spere la publicarea romanului. În decursul timpului, povestea a fost rescrisă, stilizată, păstrând însă autenticitatea primelor instincte, trăirilor de atunci. As%el, s-a înripat visul publicării, pentru ca aproape de jumătatea lunii martie, acest lucru să se realizeze la Bușteni sub auspiciile editurii ANAMAROL București.

Cartea va putea fi găsită din a doua jumătate a lunii martie la Librăria Mihai Eminescu din Capitală.

Spam blocat