Detoxifiere rapidă în plină vară? Da, este posibil!

Tenul și corpul au nevoie de un restart, măcar din când în când. Oricâte fructe și salate mâncăm în plină vară, nu este destul pentru a ne detoxifia.

De curând, am descoperit centrul Atelierul de Slăbit . Un loc primitor, unde lași energia negativă și te încarci cu cea pozitivă.  Vestea bună este că în 45 de minute se pot face două proceduri în paralel: lifting facial și drenaj limfatic, o detoxifiere rapidă pentru ten și corp.

Pentru efectul de întinerire/regenerare a feței, ei folosesc “radiofrecvența Safyre”, un proces de colageneză prin încălzirea stratului adipos și a țesutului pielii în profunzimea epidermei.
Ce se întâmplă de fapt? Imaginează-ți că, fibrele de elastină și colagen (cele care, dacă sunt ferme, oferă pielii senzația tactilă și optică precum că ar plesni de tinerețe și sănătate), când sunt încălzite sub acțiunea undelor de radiofrecvență, se contracta precum un fir de păr care este ars.
Deci în mod iminent, în urmă tratamentului Safyre, pielea se va strânge din nou pe chip și pe corp, pentru a te îmbrăca, exact așa cum o făcea înainte.

TEST, destiut.com: Chiar a doua zi, după lifting am simțit o piele foarte fină, curățată și nu mă mai săturam să o ating.

Despre toată procedura de drenaj limfatic găsiți aici toate detaliile.

Ce vă putem spune noi este că, timp de 40 de minute veți îmbrăca un costum care o să vă maseze corpul și vă stimulează circulația periferică, reduce nivelul retenției de apă, sparge depozitele de toxine.