Acum este cel mai prost moment să cumperi un iPhone

Se pare că Apple este pe cale să comită un „infanticid” împotriva modelului  iPhone 7.

Dispozitivul care este perfect acum, va deveni „vechi” peste numai câteva luni, iar lansarea modelului 8 este un salt uriaş pentru Apple, dacă se vor adeveri zvonurile legate de upgrade-urile pe care le va avea.

Un raport al Wall Street Journal arată că portul USB-C va înlocuiportul  Lightning, folosit prima dată la iPhone 5, în 2012. Portul USB-C este folosit la multe telefoane cu sistem Android.

 

De ce este periculos să cumpăraţi un iPhone acum? 

În cazul în care Apple va face aceste modificări, vă va fi extrem de greu să lucraţi cu echipamentele noi de pe piaţă.

Apple foloseşte deja porturi USB-C la MacBook, din2015. Practic, implementând acest sistem şi la iPhone, se va folosi un singur cablu pentru toate gadgeturile Apple.

Revenind la iPhone 7 este un telefon solid, ce are multe în comun cu modelul 6 S. iPhone 7 a fost lansat fără multe diferenţe de modelul anterior, deoarece trebuia să respecte tradiţia de a lansa în fiecare an un nou model.

iPhone 8 vine cu o schimbare majoră şi anume: va avea o faţă curbată cu un ecram OLED luminos, cu o baterie care ţine mai mult, cu încărcare wireless. Va avea un senzor 3D care va recunoaşte faţa pentru a debloca telefonul.