Mărturia unui soţ după 30 de ani de relaţie

Anticiparea. Mărturia unui soţ după 30 de ani de relaţie. Am ştiut după prima noastră întâlnire că eu şi Denisa ne vom căsători. Ne-am logodit două luni mai târziu şi după nouă luni, am făcut nunta. Cadoul Denisei pentru mine a fost să fie virgină în noaptea nunţii. Am îndurat momente chinuitoare în aceste 11 luni.
Atunci, în urmă cu 30 de ani, şi acum spun că ea este cea mai superbă femeie pe care am cunoscut-o. Şi-a menţinut frumuseţea şi tinereţea. Chiar îmi amintesc că am fost la cumpărături cu fiul nostru şi mulţi credeau că este sora lui.

Ea avea 21 de ani când ne-am căsătorit şi noaptea nunţii a fost cel mai aşteptat moment, imediat după nuntă.

Am anticipat această noapte de 1 an şi nu mi-a venit să cred că se întâmplă.
Imediat după nuntă, am făcut duş, apoi ne-am pus în pat, ne-am îmbrăţişat şi ne-am sărutat pasional. Eu am dus-o spre marginea patului continuând să o sărut. Încet am dezbrăcat-o, apoi am început să îi sărut sfârcurile. Ea mi-a luat capul cu mâinile şi mă trăgea spre pieptul ei. A fost cea mai minunată senzaţie. Am ghidat-o încet apoi, cu mâna şi o priveam în ochi, şi vedeam pasiune şi puţină teamă. Am început să o mângâi în zona intimă şi i-am spus că o iubesc. Din acea noapte, am realizat că sunt cel mai norocos om să mă simt perfect cu cea mai frumoasă femeie.

Anul acesta împlinim 30 de ani de relaţie. În timp ce ea este la masă cu un prieten drag, am decis să scriu aceste rânduri şi chiar i-am dat un sms, dacă îi este dor de mine. Mă simt fantastic cu sânii ei mari, corpul ei mă incită şi avem activităţi sexuale aproape zilnic.
Eu şi Denisa trăim intens şi am reuşit să menţinem o relaţie de cuplu de peste 30 de ani cu mult sex.