Astrologpersonal.ro: Luna plină în Gemeni, 3 decembrie 2017

Astrologpersonal.ro: Luna plină în Gemeni, 3 decembrie 2017. Duminica, 03 decembrie, ora 17:46, vom avea Luna Plina in Gemeni. Luna Plina este atunci cand Soarele si Luna sunt in opozitie, asezate fata in fata, la 180 grade, cu Pamantul intre ele pe post de “magarus”. De data aceasta, Soarele este in Sagetator, iar Luna in Gemeni, ambii astri fiind la gradul 11:40. Deci avem o opozitie intre dreptate si nevoia de a minti.

Astrologpersonal.ro: Luna plină în Gemeni, 3 decembrie 2017. Astrograma aspectului este mai complicata si cand zic asta ma refer la faptul ca atat Luna, cat si Soarele sunt in careu (unghi de 90 grade) cu Neptun (planeta iluziei). In perioada asta, vom simti mai mult ca oricand sa ne mintim pe noi insine, sa ne autoiluzionam si sa mai ii lasam si pe altii sa ne dezamageasca. Sagetatorul are un ideal, Gemenii il comunica asa cum vor ei, iar Neptun ii pacaleste pe toti. Dezamagirea nu este cea mai grea boala din lume, trece pana la urma. Depinde foarte mult de fiecare dintre noi cum isi dozeaza energia si cum o consuma pe tot felul de asteptari inventate de mintea noastra alimentata zilnic cu o multime de pretentii ridicole. Tot maine, Mercur va fi gata sa retrogradeze si o va face dupa ce se va ciocni de “profesorul rau” Saturn. Ai face bine ca toata luna decembrie sa lasi toate bazaconiile mentale “otravite”.

Astrologpersonal.ro: Luna plină în Gemeni, 3 decembrie 2017. Luna Plina de pe 03 Decembrie 2017 are un efect foarte mare si in astrograma natala a Romaniei. V-as recomanda sa nu credeti 100% tot ce se intampla zilele acestea pe scena politica si in media. Rolul lui Neptun in acest eveniment astral este de a arunca fumigene intr-un ring de box, astfel incat niciunul dintre luptatori sa nu isi vada bine rivalul. Iar cei care au interese ascunse au sanse mai mari sa castige “meciul”.