Bărbatul perfect în funcție de zodia ei

Bărbatul perfect în funcție de zodia ei. Este clar că faci casă bună doar cu anumite zodii, dar cu care și pe care ar fi indicat să le ții departe. Mai jos aveți detaliat în funcție de fiecare zodie, scrie destiut.com.

  1. Femeia BERBEC este îndrăzneață și independentă. Ea este stabilă și rațională. Are capul pe umeri și energia necesară pentru a depăși obstacole, scrie destiut.com.

DA
Racul este fermecător și atrăgător pentru berbec. El reușește să scoată lucruri bune din ea.
Pești: este sensibil la emoțiile berbecului.

NU
Gemeni: pasiunea este mare, însă acest bărbat este prea furios și emoțional pentru o femeie berbec.

Leu: este prea intens și dominator pentru berbecul independent.

2. Femeia TAUR adoră să se dedice lucrurilor fine în viață. Adoră luxul, este o amantă și o prietenă dedicată. Are un aer misterios, scrie destiut.com.

DA
Taurul este sufletul pereche. Au multe lucruri în comun și le vor descoperi singuri.

Racul îi oferă sensibilitatea potrivită de care ea are nevoie. Ei se completează bine, emoțional.

NU
Leul este prea pretențios pentru taur. El se va plictisi de stilul ei de viață simplist.
Săgetător: nu se potrivesc deloc. Ea este prea relaxată, el dimpotrivă este dispus să plece, să călătorească să-și seteze cât mai multe scopuri de atins.

3. Femeia GEMENI este plină de umor și romantică. Odată ce ai cucerit-o, ea este credincioasă în dragoste. Este versatilă, aventuroasă, prietenoasă și știe să se facă plăcută, scrie destiut.com.

DA
Racul este cel care caută dragostea adevărată, iar gemeni este femeia care oferă dragoste.
Balanța: sunt două semne zodiacale care se bucură de stimulare fizică și mentală. Nu se vor plicti. El este independent, ea este flexibilă și se completează perfect.

NU
Scorpion: Femeia gemeni este prea simplă și relaxată pentru un scorpion. El devine prea gelos și o obosește. Ea dorește stabilitate.
Fecioară: este prea liniștit pentru o femeie gemeni și asta o scoate din minți.

4. Femeia RAC este ambițioasă și bună. Este atrasă de oameni care împărtășesc aceleași pasiuni cu ea. Ea este sensibilă, are simțul umorului și îi face și pe ceilalți să râdă, scrie destiut.com.

DA
Balanță: el este stabil și sigur pe el. Îi place echilibrul în viață, în carieră și în viața personală. Îi oferă stabilitate și siguranță.

Taur: este un tip stabil, care o ține pe ea cu picioarele pe pământ.

NU
Scorpion: este prea pasional și intens pentru femeia rac. Ambele zodii pot fi geloase, ceea ce nu se poate sfârși prea bine.
Fecioară: ambii sunt timizi și lipsa comunicării este un dezastru pentru relație.

5. Femeia LEU are un ego foarte puternic. Îi place să fie adorată. Când găsește dragostea este loială și fermă. Este un partener puternic, scrie destiut.com.

DA
Gemeni: el un gentleman care o va face pe ea să se simtă iubită. El îi admiră personalitatea și îi apreciază duritatea.
Scorpion: este pasional și iubitor. Ambele zodii au un sentiment puternic de loialitate. Greu se mai despart cele două zodii.

NU
Vărsător: el este prea libertin și ea îl domină. Femeia leu are nevoie de cineva pe care să se bazeze.
Capricorn: Este un bărbat care are nevoie de libertate și este prea încăpățânat și mândru pentru a se plia pe o femeie motivată ca leu.

6. Femeia FECIOARĂ este o fire care se pierde în propriile gânduri. Este liniștită, în secret este vulnerabilă, dar ascunde acest lucru. Este greu de citit, dar o dată ce ai cucerit-o va fi a ta pentru totdeauna, scrie destiut.com.

DA
Balanță: el este logic și grijuliu. Nu se lasă până când nu îi cucerește definitiv inima unei femei fecioară.
Capricornul va scoate femeia fecioară din cochilia ei. El nu este deloc intimidat de natura ei misterioasă.

NU
Rac este prea sensibil, iar femeia fecioară are nevoie de o relație solidă.
Pești este prea blând pentru o fecioară. Cei doi nu pot să aibă o relație de lungă durată.

7. Femeia BALANȚĂ este cea mai conștientă din zodiac. Ea știe ce vrea și nu se lasă până nu obține. Este logică și echilibrată. Nu se mulțumește niciodată cu puțin. Este o bună comunicatoare, conducătoare și rațională, scrie destiut.com.

DA
Săgetătorul are un spirit liber și ea este Alpha, dar lucrează perfect împreună. El își deschide mintea către lumea întreagă, dar ea îl aduce cu picioarele pe pământ. Când își unesc forțele, ei trăiesc în armonie.

Leu: el și ea sunt foarte loiali. Pot fi suflete pereche.

NU
Capricorn: este prea direct pentru o femeie balanță. Chimia dintre ei trece repede.
Pești: femeia balanță are tolență 0 pentru sensibilitatea unui bărbat pește.

8. Femeia SCORPION este geloasă și pasională. Apetitul ei sexual este adesea copleșitor. Este un temperament intens, scrie destiut.com.

DA
Capricorn: abilitățile și gândirea critică îl fac un tip ideal pe capricorn pentru neînfricata femeie din scorpion. Chimia sexuală dintre cei doi este încredibilă.

Leu: cei doi își alimentează pasiunea unuia celuilalt. Leul este capturat de dragostea femeii scorpion.

NU
Scorpion: o relație intensă, cu flăcări, dar o romantismul este toxic.

Gemeni: el este prea romantic pentru ea. femeia scorpion este prea erotică pentru bărbatul gemeni.

9. Femeia SĂGETĂTOR nu cunoaște teamă. Este regina libertății. Când vine vorba de dragoste, ea caută pe cineva cu care să-și împărtășească aventurile, scrie destiut.com.

DA
Berbec: această pereche este plină de dragoste și bucurie..
Vărsător: amândoi se bucură de o viață sexuală sălbatică. Ea se va dezvolta frumos lângă un bărbat vărsător.

NU
Taur: el este tipul care stă acasă și cu picioarele pe pământ, în schimb ea este dornică de călătorii.
Fecioara are nevoie de ordine și siguranță, iar femeia săgetător este mereu pe fugă. Ea este preocupată de viitor și el de prezent.

10. Femeia CAPRICORN este orientată spre scopuri, dar și spre distracții. Are simțul umorului, dar are și momente când este introvertită. De regulă este preocupată de drumul ei, scrie destiut.com.

DA
Pești, cele două semne fac o pereche bună. Capricornul îl ajută pe bărbatul pești să aibă mai multă încredere în el și îi dă siguranță. El o ajută pe ea să fie mai sexy și luminoasă.

NU
Leul nu poate să facă față unei femei imprevizile. El trebuie să fie în centrul atenției.
Berbec: el este blând și fără griji, în timp ce ea este prudentă și logică.

11. Femeia VĂRSĂTOR merge înainte. Ea este naturală, creativă și mereu reușește să inoveze. Îi place libertatea de mișcare, scrie destiut.com.

DA
Balanța: sunt două zodii cărora le place să socializeze. Bărbatul balanță apreciază nevoia femeii vărsător de creativitate, iar cei doi fac o echipă bună.
Gemeni: ambii sunt fermecători. Sexul dintre ei este perfect. Bărbatul gemeni este cel care poate cuceri definitiv o femeie vărsător.

NU
Scorpionul este prea gelos. Ea nu poate să îi cedeze lui și relația dintre ei nu are cum să dureze.
Pești: bărbatul pești este prea pretențions pentru spiritul libertin al vărăstorului. Femeia vărsător poate funcționa într-o relație cu un bărbat independent ca ea.

12. Femeia PEȘTI este greu de înțeles. Ea este sensibilă și emoțională. Este creativă și o vei găsi mereu în mijlocul unei lucrări. Este dulce, dar puțin speriată și gânditoare, scrie destiut.com.

DA
Rac: ambii sunt sensibili. Dragostea dintre cei doi este de lungă durată, deoarece se înțeleg perfect unul pe celălalt.
Capricorn: oferă o fundație necesară unei femei pești, pe care se va sprijini. Cei doi se atrag unul pe celălalt și relația este de durată.

NU
Gemeni: el o rănește prea ușor pe sensibila femeie pește. Bărbatul gemeni are nevoie de o parteneră mai puternică sentimental.

Balanță: el este prea logic pentru faptele ei. El simte nevoia să comunice, să fie sociabil, pe când ea se simte bine în singurătatea ei.