Un bătrân își întreabă soția dacă i-a fost infidelă. Răspunsul ei l-a șocat

Un bătrân își întreabă soția dacă i-a fost infidelă. Răspunsul ei l-a șocat

Un bătrân i-a pus soției o întrebare la care spera un răspuns bun. Martha, suntem căsătoriți de 50 de ani și trebuie să știu ceva. În acești 50 de ani ai fost vreodată necredincioasă în fața mea?

Marta i-a dat răspunsul. Ei bine, Henry voi fi sinceră cu tine. Da, am fost necredincioasă de 3 ori în toți acești 50 de ani, însă mereu pentru un motiv bun.

Henry, rănit de mărturisirea soției sale a spus. Nu am bănuit niciodată acest lucru. Îmi poți spune care ar fi motivele bune?

Martha i-a răspuns: Prima dată a fost chiar la scurt timp după ce ne-am căsătorit și am fost pe punctul de e ne pierde casa, pentru că nu puteam plăti ipoteca. Îți amintești că am stat într-o seară până târziu cu un bancher și a doua zi te-an anunțat că s-a rezolvat cu împrumutul?

Henry și-a amintit de vizita la bancher și i-a spus că o iartă pentru că l-a salvat. Dar cum rămâne cu a doua oară?

Martha l-a întrebat? Îți amintești că erai bolnav și nu aveam bani să plătim operația de inimă? Ei bine, i-am făcut o vizită doctorului în miex de noapte și operația a fost gratuită.
Îmi amintesc îi spuse Henry, dar spune-mi cum rămâne cu a treia oară.

Bine, spune Martha. Îți amintești când ai candidat pentru președinția clubului de golf și mai aveai nevoie de încă 73 de voturi?