Când o ignori, o înveți să trăiască fără tine

Mulți bărbați trăiesc cu impresia că atunci când se poartă cu indiferență față de partenera sa va obține ce va dori de la ea. Mai mult, dacă se poartă urât cu ea, el crede că ea îi va oferi și mai multă dragoste și atenție. Doar că aceste tehnici de manipulare funcționează doar pentru femeile tinere și fără experiență.

O femeie adevărată știe ce vrea!  Ea este o femeie ocupată și nu are timp de jocuri. Dacă vrei să fii cu ea într-adevăr nu trebuie decât să o iubești, să-i arăți că o iubești și la fel îți va răspunde și ea.
Pe de altă parte dacă este vede că nu ești onest, că te joci și nu ai intenții serioase, ea se va îndepărta de tine și nu se va mai întoarce niciodată la tine.
Ea știe că atunci când există dragoste adevărată nu este loc de ignoranță. O femeie adevărată iubește și este iubită și trebuie să-i arăți tot timpul.

Mulți bărbați cred că cel mai bine în relație este să nu dezvălui sentimentele față de partener. Ei uită că sinceritatea este de bază într-o relație. O adevărată femeie va aprecia onestitatea ma mult ca orice.

Așa că dacă tu bărbate vrei o femeie adevărată lângă tine, închide telefonul cînd ești lângă ea și dedica-te ei. Fii grijuliu, iubitor și atent. Mereu, trateaz-o cu respect.