Cărți de dragoste de citit

Fragment din romanul Dragoste nemărginită

-Cu plăcere, Rose, oricând. Știi ce mi s-ar părea interesant acum? o întrebă el apropiindu-se ușor de ea.

Rose făcuse un semn din cap că nu, privindu-l surprinsă, gândindu-se la ce îi va spune el în continuare.

-Asta, spuse Nick aducând-o spre el și punând stăpânire pe buzele ei, pe care le găsi dulci și ademenitoare, făcându-l să-și dorească să-i simtă gustul tot mai mult. O cuprinse în brațele lui puternice, îmbătându-se cu dulceața buzelor ei, până când simțise că nu mai avea aer.

Noapte bună, Rose, îi spuse el, după care plecase grăbit la mașină, nelăsându-i timp să reacționeze. Pornise mașina, demarând repede, lăsând-o pe Rose privind uimită în urma lui.

O, Doamne! atât reușise Rose să-și spună, după care încercă să-și oprească tremuratul corpului în timp ce merse în casă.

Romanul se poate comanda de aici:

https://stylishedbooks.ro/dragoste-nemarginita

 

  • Fragment din romanul Suflete pereche

-Să nu îndrăznești! îi spuse ea, furioasă, fulgerându-l din priviri. Își întoarse chipul, vrând să-i mai spună ceva, însă el îi capturase buzele într-un sărut tulburător și răscolitor.

Chase îi puse mâinile pe talia ei, ridicând-o și așezând-o pe blatul mobilei de bucătărie. Îi prinse mâinile în mâinile lui, pentru a nu-i oferi ocazia să protesteze, în timp ce se ocupa de explorarea buzelor ei, conștientizând dintr-o dată cât de dor îi fusese să facă asta. Realitatea acelui gând îl înnebunea și îl contraria în același timp. Nu putea să o lase să-l facă să nu mai gândească limpede.

Romanul se poate comanda de aici:

https://stylishedbooks.ro/suflete-pereche

 

  • Fragmente din romanul de dragoste Când trecutul revine:
  1. Kelly simțea cum inimile lor bat mai puternic datorită apropierii lor, iar la sfârșitul melodiei, Rashid o desprinse ușor de lângă umărul lui, făcând-o să îl privească, și, după ce o privise pierzându-se în ochii ei pentru câteva secunde, își apropiase buzele de buzele ei și o sărutase cu o blândețe care o înduioșase, în timp ce îi mângâia obrazul cu o mână, iar cu cealaltă o ținea lângă corpul lui puternic.

Kelly se simțea atât de ciudat. În fond, era primul băiat care o săruta, dar era atât    de frumoasă trăirea pe care o simțea atunci, încât ar fi vrut să o poarte cu ea mereu…

2. Știi oare ce înseamnă să simți lipsa cuiva atât de mult încât să nu te mai poți concentra la nimic altceva și să simți că trăiești în zadar? Să visezi pe cineva zi și noapte și să îți bată inima doar pentru acea persoană? Știi cum e să îi cauți chipul în fiecare persoană pe care o cunoști și totuși să știi că nimeni nu e ca acel cineva, fiindcă acel cineva e unic pentru tine? Să cauți printre amintiri pentru a retrăi senzația pe care ai avut-o cândva? Să simți că doar cu o privire și un zâmbet din partea acelei persoane ți s-ar lumina ziua?

Romanul se poate comanda de aici:

https://stylishedbooks.ro/cand-trecutul-revine-carti