Cât de loial este partenerul tău în funcție de zodie

Cât de loial este partenerul tău în funcție de zodie. Ce înseamnă loialitate într-o relație? Pentru unii să nu aibă o aventură, pentru alții, înseamnă o relație în care să se poată baza pe partener.

Să vedem un top al celor mai fidele zodii de relații. Numerotarea începe de la cel mai fidel la cel mai puțin loial.

Scorpion: nu sunt poate cei mai buni parteneri, fiind adesea geloși, însă când vine vorba despre loialitate, te poți baza pe ei. Indiferent de cât de mult te iubesc, loialitatea la ei este de bază.
Un scorpion va lupta pentru adevăr și pentru tine.

Rac: în relație este cel care te susține sau te „omoară”. Odată ce au descoperit persoana cu care vor să fie, racii vor petrece toată viața cu acel om. Spre deosebire de scorpioni, racii nu se luptă. Ei mai au tendința de a bârfi pe la spate, însă asta nu înseamnă că nu iubesc sau că nu sunt dedicați.

Leii își apără partenerii și prietenii înverșunat. Atunci când cei dragi pățesc ceva și ei sunt foarte afectați, sunt alături de ei. Orice se întâmplă, leii vor sta alături de partenerii lor.

Taurii sunt încăpățânați și acest lucru este valabil cu persoanele pe care le iubesc. Ei sunt cunoscuți ca fiind semnul zodiacal cel mai fidel față de persoana pe care o iubesc. O dată ce taurul apucă să te iubească, o va face mereu.

Balanțele sunt cunoscute ca fiind semnul iubirii și al romantismului. Balanța are înclinații de a se dedica partenerului pentru totdeauna. Atunci când nu găsesc partenerul ideal, lucrurile se schimbă. La balanță contează dacă și-a găsit sau nu partenerul potrivit pentru a rămâne cu el mereu și a-i fi fidel.

Gemenii sunt foarte loiali în relații. Ei sunt uimitori într-o relație și produc surprize. Se îndrăgostesc de cei care îi înspiră și rămân alături de parteneri la bine și la rău.

Berbecul se situează la mijlocul clasamentului, între loialitate mai mult sau mai puțin Atunci când intră într-o relație o duc până la capăt. Există și varianta să înceapă să caute alt partener atunci când nu sunt mulțumiți de ce au acasă. În general, ei au logică în ceea ce fac.

Fecioarele sunt persoane care se îndoiesc și nu pot fi loiale față de parteneri. Atunci când iubesc, se dedică total, dar odată ce iubirea dispare caută în altă parte. Au multă incertitudine și cu greu găsesc pe cineva potrivit.

Capricornul este mai puțin loial, dar nu înseamnă că nu este de încredere. Le place să conducă în relație și devin atașați de cei care nu își schimbă sentimentele rapid. Există riscul să facă și greșeli în relație și să aleagă persoane nepotrivite din cauza încăpățânării lor.

Peștii sunt mari iubitori și se lasă conduși de pasiune. Ei se îndrăgostesc repede, dar nu le place să fie blocați într-o relație. O dată ce au eșuat într-o relație, merg mai departe și se vor îndrăgosti din nou.

Vărsători sunt ambițioși, mai ales atunci când vine vorba despre schimbări în lume. Ei sunt filantropici și vor sacrifica relațiile pentru un bine în lume. Vărsătorii se dedică muncii lor și nu se vor grăbi prea repede să vină acasă la partener.

Săgetorii sunt oameni minunați. Când vine vorba despre loialitate, nu se pune problema, deoarece ei iubesc libertatea. În relații, nu suportă să fie captivi, pur și simplu iubesc libertatea.