Cei mai buni iubiți în funcție de zodie

Cei mai buni iubiți în funcție de zodie. Află chiar acum ce fel de iubit este și cum se comportă într-o relație, în funcție de zodia lui.

Berbec : Pentru că este o zodie puternică, bărbatul berbec va face întotdeauna primul pas și va vrea să fie cel care „conduce” relația. Îi place să își protejeze partenera, însă va face acest lucru numai dacă ea îi va fi oarecum supusă în relație. Este cât se poate de generos și iubitor, însă gelozia și posesivitatea îl pun pe fugă.

Taur: E foarte pasional și este genul de bărbat care e în stare să facă orice pentru parteneră, atâta timp cât este sigur că ea este jumătatea lui perfectă. Trebuie să știi cum să îi arăți dragostea ta și totul va fi perfect. Apreciază efortul partenerei de a-i găti o cină romantică, chiar și atunci când ea nu e o bună bucătăreasa, de exemplu, și apreciază gesturile mici, dar simbolice. Dacă ești dispusă să faci asta, atunci poți găsi un partener perfect în taur.

Gemeni: Pentru a avea o relație bună cu un geamăn, trebuie să te reinventezi continuu. Îi plac schimbările și surprizele, iar dacă ești genul de femeie care știe cum să reaprindă pasiunea în cuplu în fiecare seară, dacă ești deschisă ideilor noi, aveți toate șansele să fiți un cuplu cât se poate de reușit. E foarte sociabil, iar asta înseamnă că va vrea să ieșiți destul de des, de multe ori în compania prietenilor lui; dacă nici acest lucru nu te deranjează, atunci totul va fi bine.

Rac: Racul are un instinct protector pe care puțini bărbați îl mai au în zodiac și este un romantic incurabil. Pentru el femeia perfectă este femeia care își dorește un cămin cu mulți copii și o viață de familie, mai presus de orice. Dacă astea sunt și idealurile tale, atunci va veți potrivi perfect. Dacă însă speri la o carieră de succes și pui familia pe planul doi, racul ar putea deveni morocănos și s-ar putea închide în șine.

Leu: Bărbatul leu vrea să fie admirat, iubit, ba chiar adorat de partenera să. Îi place să fie lăudat, să simtă că e centrul universului ei și că nimic în lume nu este mai important decât el. Când se simte bine este dispus să facă orice pentru iubită lui și o va copleși cu daruri și dragoste, la rândul sau.

Fecioară: Bărbatul fecioară este foarte calculat și foarte organizat și visează la o parteneră care să îi semene. Nu suportă femeile geloase și femeile care fac pe inabordabilele, ori care se supără din orice, așa că ai grijă. Calea cea mai sigură spre inimă unui bărbat fecioară este naturalețea. El apreciază acest lucru și nu se va zgârci în dovezi de iubire.

Balanța: Se îndrăgostește greu, dar atunci când o face este unul dintre cei mai romantici și mai pasionali bărbați din zodiac. Pune accent pe prietenia dintre el și parteneră și iubește că ea să facă primul pas în orice. Dar asta nu înseamnă că e timid. Pur și simplu este fascinat de femeile cu atitudine. Punctul sau slab este însă indecizia. Te va lasă mută de uimire în unele zile atunci când nu va putea lua nici cea mai mică decizie.

Scorpion: Este cunoscut a fi un bărbat senzual care pune mult accent pe viața de cuplu, tocmai de aceea, de cele mai multe ori caută partenere care să îi semene din acest punct de vedere. E foarte impulsiv, așadar dacă și tu ai o personalitate puternică, s-ar putea să iasă scântei. Tinde să dețină controlul în relație.

Săgetător: E idealist, optimist și visător și de multe ori nu prea știe ce vrea de la viață. Sau se hotărăște foarte greu. Trebuie să ai răbdare și să îi acorzi multă atenție dacă vrei că relația să meargă. Surprinde-l cu câte ceva zilnic și totul va fi perfect între voi. Altfel, e destul de protector și e sincer, și amuzant.

Capricorn: E genul de bărbat care la începutul relației face multe gesturi frumoase, dar după ce te-a cucerit nu îți va mai aduce flori decât la aniversări. Nu e romantic și e ușor timid, chiar dacă vrea să pâră dur. Îi place stabilitatea, însă vrea să fie el cel care are ultimul cuvânt de spus într-o relație. Partenera lui ideală este amuzantă, deșteaptă, dar … ceva mai tăcută.

Vărsător: Este entuziasmat și optimist, iar aceste două calități îl fac să fie apreciat de destul de multe femei. Are un șarm aparte și îi place să flirteze, tocmai de aceea partenera lui ideală ar trebui să nu fie foarte geloasă. Dacă își găsește jumătatea potrivită, o copleșește cu iubire și atenție, dar nu la modul exagerat de romantic.

Pești: Bărbatul din zodia pești este cel mai visător bărbat din zodiac. Tocmai de aceea, el caută o femeie cu care să poată fi pe aceeași lungime de undă. Nu îi plac femeile care sunt obsedate de look sau de carieră, ci preferă mai degrabă o fire artistică. Este romantic și atent, dar poate fi și instabil emoțional.