De la cele mai rele la cele mai bune femei din zodiac

Topul femeilor de la cele mai rele la cele mai bune din zodiac!

Fecioara
Femeile fecioară sunt ordonate și îngrijite în tot ce fac și se străduiesc să facă relația lor perfectă, iar cu asta își înnebunesc partenerii.
Ei cer mereu o ținută perfectă și multă curățenie, iar cine nu va împărtăși aceste lucruri nu se va descurca cu o fecioară.
Cel mai mare defect este nesiguranța. Femeile fecioară sunt geloase și își vor urmări partenerul.

Scorpion
Exteriorul rece al unei femei scorpion ascunde un suflet sensibil. Ea va încerca să controleze totul în jurul ei, inclusiv cursul unei relații. O femeie scorpion este foarte dură în cuvinte și are nevoie de cineva puternic care să primească sinceritatea ei oricât de dureroasă ar fi.

Berbec
Răbdarea este defectul femeii berbec, care vrea totul acum și pe loc. De aceea, relația cu ea progresa rapid. Îi place să controleze tot și să aibă ultimul cuvânt. Este dominantă și are nevoie de cineva care este opus față de ea pentru a susține relația.

Taur
O femeie taur este simbolul unei femei puternice și independente, iar unii de lângă ea s-ar putea simți inutili.
Îi place să construiască încet lucrurile și nu se grăbește.
Nu va alerga după nimeni, dar are o inimă mare și mereu își urmează mintea și intuiția.

Rac
Este cea mai sensibilă femeie și este extrem de inimoasă. Nu-și ascunde sentimentele. Va da tot ce este mai bun celui de care îi pasă. Greșește că iubește mai mult pe cel de lângă ea și se lasă pe ea, încrederea în sine scade și devine dependentă de cel de lângă ea.
Poate sufoca cu iubirea ei, dar si cu gelozia. O femeie rac poate fi cea mai bună, dar și cea mai rea prietenă.

Leu
Ea emană încredere și strălucire. Caută pe cineva cu o personalitate puternică la fel ca ea. Cei care sunt plini de încredere și de farmec vor fi preferații ei.
Femeile leu nu iau mereu cele mai bune decizii, ele de obicei lasă bărbații să ia inițiativa în relație.

Vărsător
O femeie vărsător este o combinație de impulsivitate, inteligență și independență. Ea prețuiește libertatea în relație. Urăște plictiseala și are nevoie de un partener mai dinamic și energic. Ea observă lucruri pe care nimeni nu le observă la alți oameni. Are nevoie de un partener care să stea lângă ea și să-i ofere încredere.

Gemeni
Există 2 fețe la femeia Gemeni: cea strălucitoare și mondenă și cea mai relaxată și singuratică. În relație, ea își va arăta strălucirea. Nu își judecă partenerul, prețuiește loialitatea înainte de orice.

Capricorn
Este o femeie dominantă. Mereu dă ce are mai bun într-o relație și se așteaptă să primească ce este mai bun.
Dă totul sau nimic și nu acceptă jumătăți de măsură. Este loială până în măduva oaselor.

Balanța
Nu le plac extremele în relație. Evită conflictul cu orice preț. Sunt fermecătoare și carismatice, le place să socializeze și fac tot posibilul să aibă cea mai bună relație. Au nevoie de un partener care să le ofere libertate. Sunt dulci, amabile, susținătoare și iubitoare. Ele contribuie la bunăstarea partenerelui lor.

Săgetător
Singura rivală pe care o poate avea o femeie săgetător este ea însăși. Este propriul ei critic și judecător. Își va înveseli partenerul, îl face să aibă încredere în el. Nu va sări niciodată cu concluzii, iar conflictele din relație sunt rezolvate datorită ei.

Pești
Are nevoie de cineva care să facă prima mișcare și ea apoi va da înapoi și suplimentar. Este timidă, dar de îndată ce se va convinge că a găsit pe cineva care o merită se va deschide și dedica.
O femeie pești este o bună prietenă, o bună amantă. Nu va divulga secretele și va fi un adevărat paznic.