După luni de relație, ea primește replică: Între noi nu a fost nimic

Ce are o relație perfectă și cum știm dacă am început-o bine? Cred că acea relație cu acea persoană potrivită ar trebui să o simțit cam de la început. Dar ca să simțim cum trebuie, înseamnă să ne ascultăm instinctul, vocea internă, să avem o relație bună, perfectă cu noi înșine/ însene în primul rând. Dar într-o lume dezechilibrată, cum să reușim să ne ținem interiorul la adăpost? Și de aici începe discuția. Dacă am fi bine cu noi înșine, spun înțelepții am atrage în jurul nostru oamenii potriviți și deci, am avea inclusiv o relație de cuplu bună.

Tentația din jurul nostru este mare și ne lăsăm furați, astfel că noi picăm pe locul 2. Nu e corect! Cine se îngrijește de noi, dacă nu noi? Sigur, Dumnezeu! Dar și în Biblie scrie să-ți iubești aproapele ca pe tine insuți/însăți! Tu te iubești? Tu ai iubi pe cineva ca tine? Tu când te privești în oglindă, ai senzația că vrei să pleci cu oglinda după tine sau să fugi din fața ei?

Pai da! Bărbatul vine și îți spune după câteva luni de relație că: Îmi pare rău, dar între noi nu a fost și nu este nimic! Când auzi aceste cuvinte, simți că te prăbușești la pământ. TU știai sigur că dacă stai cu acel bărbat, dormi cu el, vă plimbați împreună se cheamă că sunteți într-o relație. Dar cum a ajuns el la concluzia că, între voi nu există niciun fel de relație? Nici măcar amanta ta nu mă considerai? Replică ea!

El îi răspunde: mă voi gândi la un răspuns și te anunț! Oh, da! Ce este de făcut în această situație? Îți vine să urli, știi că ai investit sentimente și timp în acea relație pe care doar tu o considerai relație, nu și el.

În dragoste, la fel ca-n război se spune că, nu există reguli! Sau dacă există aici funcționează perfect sintagma: au fost făcute, ca să fie încălcate.

Nici măcar certificatul de căsătorie nu îți oferă nicio garanție. Ai vrea să primești și bon ca la magazin, să primești alt produs, reparație sau chiar banii înapoi! Nu în relație!

Lucrurile și relația perfectă funcționează din primele întâlniri. Nu este greșit să îți faci planuri cu acea persoană, să discuți lucruri concrete și să le și realizați. Cam asta e cea mai bună garanție.

Mai multe expresii motivaționale, gen: timpul le rezolvă pe toate! Dar și timpul pierdut cu sufletul prăbușit sunt greu de recuperat. Și da, măcar să reușim să învățăm ce să cerem de la noi, de la relație, pe viitor!