Există un prima dată în orice!

Ce înseamnă o femeie bună la pat în viziunea bărbaţilor

Ce înseamnă o femeie bună la pat în viziunea bărbaţilor

Există un prima dată în orice! Un bărbat a ținut să-și facă publică povestea de dragoste cu soția lui și momentul din viață pe care nu îl va uita niciodată.

Pariez că mariajul nostru nu este foarte diferit de al altora.

Am fost căsătoriți aproape 20 de ani, iar primii noștri ani au fost minunați, sexual. Odată cu trecerea timpului, au venit și copiii, iar viața noastră sexuală s-a diminuat. Am avut momente când nu am făcut sex șase luni. Această perioadă nu este deloc bună pentru un bărbat. Am am o discuție inclusiv cu preotul, care îmi este apropiat, și am ajuns la concluzia că ar trebui să am o discuție serioasă cu soția mea.

Lucrurile s-au mai îmbunătățit puțin, dar am revenit iar la viața sexuală săracă. Într-o zi, ea m-a prins că mă autosatisfăceam și de atunci s-a produs schimbarea. A doua zi, am intrat în camera ei și am văzut că dormea, pentru că părea epuizată. Am pregătit copiii pentru școală și m-am ocupat să îi duc la ore, apoi m-am întors acasă și ea zâmbea. Mi-era greu să înțeleg de ce face acest lucru. Deodată vine la mine și cade în genunchi în fața mea și apoi începe un moment cu adevărat fierbinte. Ne-am mângâiat reciproc și ea era deschisă cu mine. Am avut parte de cel mai bun sex oral.