De ce femeile fericite în căsnicie înșală?

Ce înseamnă o femeie bună la pat în viziunea bărbaţilor

Ce înseamnă o femeie bună la pat în viziunea bărbaţilor

De ce femeile fericite în căsnicie înșală? Dacă încă mai credeți că doar bărbații căsătoriți înșală, cu siguranță vă înșelați. Noile cercetări arată că tot mai multe femei sunt în căutare de aventuri, fără a intenționa să divorțeze.

Potrivit unui sondaj online, efectuat pe 100 de femei cu vârste cuprinse între 35 și 45 de ani, 67% dintre ele au răspuns că sunt interesate de o aventură.

Surprinzător este faptul că tot mai multe femei au în plan o aventură, dar fără să divorțeze. Mai mult, ele sunt interesate nu doar de o aventură, ci nu refuză mai mulți parteneri dacă au ocazia.

Femeile se plictisesc în căsnicie și caută un făt frumos care să le facă să se simtă prințese. Aparent ele au un soț care le oferă aproape totul, însă dispare scânteia și intervine monotonia.

De cealaltă parte și bărbații tind să-și trișeze soția cu mai multe femei.

Totuși, bărbații sunt cunoscuți ca adevărați vânători și faptul că au mai multe partenere sexuale nu mai miră, însă la femei situația este că ele sunt numite curve, atunci când își trișează soțul.

Ar putea compromisul să fie o soluție în mariaj sau cu timpul tot mai multe căsnicii se vor destrăma sau va dispărea complet instituția numită căsătorie.