Frizuri bărbați 2021 – cele mai frumoase tunsori FOTO

Frizuri bărbați 2021. În cazul în care vreți o tunsoare în trend pentru voi, pentru iubitul vostru sau pentru o persoană dragă și nu știți ce să îi recomandați, în acest articol voi încerca să vă ajut printr-o galerie foto cu explicații. Cert este că nu s-au schimbat exagerat de mult modelele de tunsori față de 2020, însă știți bine că nu toți bărbații se pot alinia trendului din diverse motive, cum ar fi: vârsta, modul de a fi, originalitatea și faptul că e bine să ne păstrăm ceva ce e al nostru personal.

Frizuri bărbați 2021. Contează foarte mult textura părului, forma feței, vârsta, personalitatea și ce vă place vouă cu adevărat atunci când vă tundeți. Vorbim despre textura firului de păr și este extrem de importantă întrucât dacă aveți părul des sau creț trebuie să vă oriențati spre o tunsoare care să vă pună în evidență părul. Bineînțeles că trebuie respectate și gusturile celor care doresc să-și mențină părul lung.

  1. Slick back cut este un tunsoare veche care și-a câștigat notorietatea în rândul bărbaților, chiar și a celor care au deja o vârstă.

2021 MALE HAIR CUTS SLICKED BACK UNDERCUT OR HAIR BACK | New Old Man

2. Combo este un stil al anilor 60 și o tunsoare care și-a câștigat notorietatea, deci poate fi purtată atât pentru vechimea și tradiția ei cât și pentru faptul că avantajează toate tipurile de păr. Pe o parte mai lungă și pe de altă parte mai scurt, poate fi folosită în aproape orice context. Este un fel de 2 în 1.

MENS HAIR CUTS FOR 2021 COMB OVER LONG | New Old Man

3. Tunsoare medie scurt lateral și lung în vârf. Și această tunsoare este destul de cunoscută în rândul bărbaților.

MALE HAIR CUTS FOR 2021 MEDIUM SIDE SWEPT | New Old Man

4. Tunsoarea Pompadour- cunoscută deja în rândul domnilor. Este o tunsoare care se potrivește bărbaților de vârstă medie, care au un stil vestimentar sport și elegant.

MALE HAIR CUTS FOR 2021 TEXTURIZED POMPADOUR | New Old Man