Horoscop 2017: previziuni generale pentru berbec

Horoscop 2017: previziuni generale pentru berbec. Uranus se află în continuare în Berbec pe tot parcursul anului 2017 (de fapt, până în luna mai 2018), îndemnându-te la revoluții personale de mare anvergură și la schimbarea mentalității în ceea ce privește modul în care înțelegi să te arăți celorlalți.

Nevoia de independență a Berbecilor este puternic accentuată în 2017 de tranzitul lui Uranus în Berbec, la fel și impulsivitatea. Prin urmare, este recomandat să fii prudent(ă), pentru că altfel îți poți transforma cu ușurință viața într-un haos.

În lunile mai și noiembrie 2017, trigonul dintre Uranus și Saturn îi încurajează pe Berbeci să își armonizeze experiențele trecute cu intențiile legate de viitor și îi îndeamnă să dea dovadă de răbdare și perseverență dacă vor să aibă rezultate solide pe termen lung.

Saturn rămâne până pe 20 decembrie 2017 în casa a IX-a a Berbecului, ceea ce înseamnă că mai ai de lucru la definitivarea și/sau actualizarea filosofiei și a convingerilor după care îți conduci viața. De asemenea, s-ar putea să constați că mai ai nevoie de aprofundarea studiilor sau a anumitor cunoștințe pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești în viața profesională.

În ceea ce privește filozofia de viață, vei avea timp să te gândești și să te tot răzgândești din aprilie până în august 2017, adică în perioada când Saturn retrogradează. Apoi, până la finele lunii decembrie 2017, ar trebui să tragi concluzii și să vezi cum poți aplica tot ce ai învățat nou pentru a-ți începe cariera sau pentru a o îmbunătăți. Sau care dintre ofertele primite merită atenția ta.

sursa