Horoscop 2017: previziuni generale pentru rac

Horoscop 2017: previziuni generale pentru rac. Anul 2017 se anunță turbulent pentru Raci, plin de răsturnări de situație în legătură cu familia, căminul și cariera. Pentru un suflet sensibil ca al Racilor, numeroasele fluctuații care se întrevăd în 2017 pot fi dificil de gestionat, dar ele anunță schimbări mai degrabă pozitive, chiar dacă pot fi cam radicale.

Jupiter se găsește încă din anul precedent în casa a IV-a a Racului, iar în 2017 va fi implicat în aspecte tensionate cu Uranus, situat în casa carierei Racului, și cu Pluton, situat în casa relațiilor Racului. Astfel, instabilitatea din carieră poate avea repercusiuni asupra vieții de familie sau asupra veniturilor. Anumite investiții începute de Raci anul trecut, investiții ce privesc casa, familia sau reorganizarea locului de muncă, pot fi date peste cap de lipsa de fonduri ori de întârzierea accesului la anumite sume de bani.

Situația se va îndrepta însă simțitor începând din august 2017, când veniturile tale pot crește considerabil și îți mai vine inima la loc.

În plus, la 10 octombrie 2017 Jupiter intră în sectorul care pentru Raci este casa iubirii, a creativității, a divertismentului, a fertilității, a copiilor și a speculațiilor financiare, favorizând cultivarea talentelor native, pentru ca peste un an să fii pregătit(ă) pentru a păși într-o nouă etapă de dezvoltare profesională. Merită să încerci să vezi dacă nu cumva ai putea transforma un hobby într-o mică afacere.

În plan profesional, în 2017 lucrurile s-ar putea să se miște mai încet decât ți-ai dori. Totuși, cu puțin efort și perseverență, îți vei consolida poziția în domeniul tău de activitate, sau vei atrage colaboratori și asociați de nădejde, fiindcă Saturn, stăpânul casei parteneriatelor Racului, se află în casa muncii Racului.

Este recomandat să fii atent la deplasările scurte, la negocieri, la relațiile cu rudele, dar și la programul de învățare (mai ales dacă te pregătești de ceva examene) în perioadele în care Mercur este retrograd: prima săptămână a lunii ianuarie, apoi 10 aprilie – 3 mai, 13 august – 6 septembrie și 3 – 23 decembrie 2017.

sursa