Horoscop 2017: previziuni generale pentru scorpioni

Horoscop 2017: previziuni generale pentru scorpioni. 2017 este pentru Scorpioni un an al discuțiilor în contradictoriu, mai ales în legătură cu banii/sursele de venit.

Cum Pluton, planeta care guvernează Scorpionul, se află în casa comunicării Scorpionului, îți păstrezi și în 2007 puterea de convingere. Se accentuează însă – mai ales la final de martie, început de aprilie și la începutul lui august 2017 – predispoziția de a manipula sau de a deveni agresiv verbal ori de a forța accesul la anumite informații.

Din altă perspectivă, din cauză că Pluton formează un careu cu Jupiter, ai putea deveni o persoană extrem de incomodă, care scoate la lumină sau atacă deschis secrete, subiecte sensibile pentru colegi, vecini și/sau rudele apropiate. Nu e rău să pui degetul pe rană, dar n-ar strica să o faci într-o manieră mai blândă și mai discretă. În caz contrar, capacitatea ta de a deține informații la care alții nu au acces nu îți va crește importanța în ochii celorlalți, ci dimpotrivă.

Horoscop 2017: previziuni generale pentru scorpioni. Jupiter rămâne în casa a XII-a a Scorpionului până în octombrie 2017, în aspecte tensionate cu Uranus și Pluton, ceea ce îți pune la încercare încrederea în forțele proprii, capacitatea de a crește profesional și de a învăța ceva nou, nu doar de a-i învăța pe alții.

La 10 octombrie 2017 Jupiter, Marele Benefic, pășește în Scorpion, deschizând o etapă importantă de autocunoaștere, autoperfecționare și dezvoltare personală. Vei fi mai încrezător în șansă și în capacitatea ta de a avea realizări prin forțe proprii, ceea ce poate deschide o perioadă de înflorire, dar și de excese.

Din punct de vedere profesional și financiar, anul 2017 aduce Scorpionilor posibilitatea unor echilibrări, stabilizări, consolidări, dar nu lipsesc momentele de criză, mai cu seamă în perioadele din jurul eclipselor: eclipsa de Lună din 11 februarie și eclipsa totală de Soare din 21 august.

sursa