Eu il iubesc, insa lui nu-i pasa de mine

cuplu-suparat

Eu il iubesc, insa lui nu-i pasa de mine. Exista foarte multe femei care se regasesc in acest stadiu al relatiei, cand spun ca in ciuda faptului ca ele se dedica si isi iubesc sotii sau iubitii, ei nu le raspund la fel.

Unul dintre cele mai neplacute lucruri in relatie este nivelul de asteptare din partea celuilalt, insa sensul ca se asteapta sa primeasca aceasi forma de iubire sau in plus, de la partener, daca nu se intampla acest lucru, atunci ajungem la situatia de mai sus. „Eu il iubesc si lui nu-i pasa!”.

Sunt extrem de multe cupluri care ajung sa se desparte din acest motiv, intrucat de cele mai multe ori femeia avea un scenariu separat de al barbatului. Ea si-a pus toata speranta ca acel barbat va raspunde de fiecare data la provocarile ei, fara sa se gandeasca ca nevoile ei sunt si ale lui. El a tacut pana cand a gasit unica solutie, divortul.

Si mai jos voi exemplifica chiar o relatie care s-a terminat din acest motiv.

Cristina, 31 de ani, s-a trezit intr-o zi ca sotul ei, 34 de ani, i-a spus ca nu o mai iubeste si vrea sa divorteze, lucru care a devastat-o. Ea crezand ca poate sa il convinga pe el sa cedeze si sa-l impace, lucru care nu s-a mai intamplat.

Nivelul ei de asteptare al iubirii din partea lui a atins cote maxime, ea crezand ca gesturile ei tandre prin care ii arata iubirea trebuie intoarse de fiecare data de el sau poate sa fie si mai mari din partea lui, insa lucru care nu s-a mai intamplat deloc la final si el a decis sa se separe.

Un alt dusman al relatiilor in cuplu sa nu uitam este tehnologia, Facebook-ul care separa oameni: femeile se supara ca barbatul a dat like la fotografia altei femei si porneste un adevarat scandal.

Pentru a nu avea dezamagiri in dragoste, asigurati-va ca nu aveti asteptari mari din partea partenerului si ca sunteti impacate/impacati cu voi si ca tot ce faceti pentru persoana iubita, o faceti fara sa cereti ceva in schimb, neaparat. Sigur ca daca celalalt nu va raspunde si nu va simtiti confortabil, nu va poate obliga nimeni sa continuati acea relatie.