Luna Nouă în Scorpion 2016. Cum se schimbă viaţa noastră

luna-noua-in-scorpion

Luna Nouă în Scorpion 2016.  Astrolog Daniela Simulescu ne oferă acest material! Te-a părăsit, a durut cumplit și tu încă te reculegi după aproape o epocă? Ți-a murit o persoană dragă și tu trăiești mai mult prin cimitir? A trebuit să renunți la jobul care îți plăcea și te tot plângi? Ai pierdut o casă, o mașină sau un proces și încă refuzi să treci la treabă pentru că ți se pare că nu te ajută nimeni? Ai scăpat de o boală cumplită și trăiești în continuare cu frică?

Gata cu „doliul”. Știu că doare’. Știu că e nevoie de timp și e bine să îți permiți să suferi. Nu fugi de asta! Tragediile reactivează fiecare celulă și ne fac să evoluăm.

Luna Nouă din Scorpion de pe 30 octombrie oferă renașterea, resurecția, nevoia de transformare totală. Soarele, Luna, Mercur și Lilith, toate în Scorpion, îți vor ajuta să renaști din propria cenușă mai puternic. De obicei, pe Luna Nouă recomand să începi ceva nou, însă de data asta cel mai bine ar fi să începi construcția noii tale variante, schimbată radical și dornică să ajungă unde își dorește. Adică să o ia de la capăt!