Luna roz în scorpion asupra zodiilor

Luna roz in scorpion

Luna roz in scorpion

Luna roz în scorpion asupra zodiilor. Luna roz a primit numele de floarea sălbatică sau mușciul roz, fiind una dintre primele flori ale sezonului. Luna este sub semnul Taurului, guvernat de planeta Venus, cunoscută ca planeta iubirii. Luna aduce aduce pe lângă curățare și purificare, și experiențe puternice, ne așteptăm la momente seducătoare, provocatoare pe plan relațional.

Iată cum va afecta zodii luna roz în Scorpion, începând cu data de 29 -30 aprilie

Berbec: este cel mai bun moment să îți asumi un risc în dragoste. Este un moment al provocărilor și puteți să ghiciți ușor intenția celuilalt. Oricum merită încercat!

Taur: opozițiile se atrag. În ciuda faptului că refuzați să credeți asta, mai ales că este vorba de încăpățânarea voastră, aveți șansa să primiți o răsplată bună. Chiar este indicat să cunoașteți mai bine o persoană care este opusă vouă.

Gemeni: Veți trăi momente emoționante încărcate. De obicei vă place să țineți sentimentele sub control, însă de data aceasta lucrurile se vor schimba fără voia voastră.

Rac: aveți probleme de încredere în sine sau în persoana iubită. ESte posibil să aibă legătură cu faptul că ați mai fost trădați în trecut. Tot ce trebuie să faceți este să vă păstrați speranța.

Leu: la voi este vorba despre despărțiri. Relații care abia au fost formate. Vă dați dați seama că este imposibil să aveți puncte comune, însă nu se știe niciodată când veți mai reîntâlni acea persoană sau pur și simplu va rămâne ca o amintire frumoasă.

Fecioară: Iese soarele și la voi. Furtuna este pe cale să plece. Sunt șanse mari să întâlniți persoana cu care să vă potriviți emoțional, intelectual și sexual. Luați-o treptat!

Balanță: Indiferent că sunteți singur sau într-o relație, trebuie să rămâneți stăpân pe situație. Probleme și testele tot voi le aveți de dat, așa că nu este cazul să vă bazați pe nimeni.

Scorpion: Voi aveți liber la flirt! Este o perioadă în care veși cunoaște multe persoane de sex opus cu care să petreceți clipe de neuitat.

Săgetător: Independență scrie la voi! Indiferent că sunteți singuri sau în relație, aveți nevoie să îmbrățișati momente de singurătate. Doar așa vă puteți recupera.

Capricorn: În sfârșit vă faceți și voi capriciile. Bucurați-vă de momentele de singurătate, chiar și noaptea. Cu siguranță că, trebuie să fiți mai direcți pentru a obține ceea ce vă doriți.

Vărsător: Vă bateți capul cu persoana iubită și nu înțelegeți de unde vin probleme în cuplu. Prea multă analiză! Uneori cea mai bună decizie este să lași lucrurile să decurgă de la sine și chiar să-i dai drumul persoanei să plece dacă asta vrea.

Pești: sunteți pe cale să întâlniți pe cineva care să arate lumea altfel. Veți trăi experiențe de neuitat. Vă veți lărgi orizontul și este bine să vă bucurați din plin de aceste momente chiar dacă vor fi de scurtă durată.

Luna roz în scorpion: transformare și renaștere