Mâncați dulce, sărat sau picant? Ce înseamnă

Atunci când simțiți nevoia de a mânca ceva dulce, sărat sau picant trebuie să știți ce mesaje vor să vă transmită corpul și sufletul.

Mâncați dulce, sărat sau picant?

Atunci când simțiți nevoia de a mânca ceva dulce, sărat sau picant trebuie să știți ce mesaje vor să vă transmită corpul și sufletul.

Ți se face brusc pofta de ciocolata?
Consumul de ciocolată mărește nivelul de serotonină din organism, hormonul fericirii. Atunci când dorim ciocolată în mod inconștient vrem să vindecăm sau să prevenim depresia, să fim mai fericiți și să avem energie.

Ce îți transmite sufletul tău?
Dacă vrei ciocolată neagră atunci înseamnă că vrei să fii cu cineva și nu ar strica să ieși să cunoști persoane noi.
Dacă vrei cu lapte, înseamnă că te simți bine singur și ai nevoie să fii tu cu tine, să asculți muzică, să faci o baie parfumată sau să citești o carte.

Vreau ceva sărat!
Dacă simți nevoia să mănânci cipsuri sau ceva sărat înseamnă că aveți nevoie de minerale în corp. Studiile au arătat că atunci când suferim de lipsă de calciu, căutăm să mâncăm sărat.

Ce mesaj transmite sufletul?
Cei care mănâncă sărat sunt oameni buni și dedicați la locul de muncă, dar și acasă. Ei acordă atenție prietenilor și familiei.

Vreau ceva dulce!
Nu este același lucru cu pofta de ciocolată. Când simți nevoia de dulce, corpul tău îți transmite că este obosit și are nevoie de energie. Organismul are nevoie de zahăr pentru a funcționa corespunzător fizic și psihic.

Cum rămâne cu sufletul?
Dacă simțiți nevoia de dulce înseamnă că vreți să scăpați de zilele plictisitoare. Vreți și simțiți nevoia de o schimbare în viața voastră.

Alternare dulce și sărat
Acest lucru se întâmplă atunci când consumăm mai mult timp același tip de mâncare sau ținem dietă. Corpul este înfometat și nu primește cantitatea de nutrițieni, vitamine și minerale.

Ce mesaj transmite sufletul?
Manifestați o creativitate excepțională, dar sunteți singuri. Nu puteți împărtăși experiența cu ceilalți.

Vreau ceva picant!
Atunci când vă scade tensiunea arterială sau sunteți rece în interior, corpul cere picant pentru a crește fluxul sanguin, tensiunea și metabolismul.

Ce spune sufletul tău?
Cei care consumă picant sunt perfecționiști. Vor ca lucrurile să se întâmple așa cum le-au planificat. Mâncarea pe care o consumă vor să fie pe sufletul lor fierbinte.