Mesaje de Sfânții Petru și Pavel: La mulți ani!

Mesaje de Sfânții Petru și Pavel: La mulți ani! Pe 29 iunie se sărbătoresc Sfinții Petru și Pavel, astfel toți cei cu nume derivate își sărbătoresc onomastica. Spune-le și tu un sincer LA MULȚI ANI!

– Azi, de ziua numelui, iti urez si eu sa fii iubit(a) si sa ai parte de tot ce iti doresti. La multi ani!

– Fie ca Sfantul Petru/Pavel pe care il reprezinti, sa-si coboare ochii asupra ta si sa iti daruiasca fericirea dorita! La Multi Ani !

– De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, noroc, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele rostite si nerostite ! La multi ani !

– Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos si plin de bucurie. La multi ani !

– Felicitari cu ocazia aceastei zile. Iti urez sa fii mereu sanatos, energic si plin de bucurie. La multi ani!

– Iti doresc ca de ziua numelui tau sa ti se implineasca toate dorintele, sa fii fericit, iubit, sa ai parte numai de raze de soare in viata si iti urez un sincer La Multi Ani!

– Iti urez o zi numelui luminoasa precum o zi de vara, la fel de fericita precum cantecul privighetoarei si la fel de frumoasa precum o gradina plina cu flori.

– Cu ocazia sarbatorii zilei tale de nume, iti doresc multa sanatate, fericire si tot binele din lume !

– Cu ocazia sarbatoririi numelui primiti un calduros |La multi ani|, multa sanatate multe realizari si tot ce va doriti langa cei dragi.

– Cu ocazia zilei de nume, iti doresc o ora de liniste, o zi senina, o saptamana de bucurii, o luna de impliniri, un an de prosperitate, un veac de sanatate, fericire si iubire. La multi ani !