Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis!

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis!

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis!

la-multi-ani

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis! Sunt multi cei care isi sarbatoresc astazi, 8 noiembrie, ziua onomastica. Daca te numeri printre cei care poarta unul din derivatele numelor de Mihail si Gavriil, atunci iti uram un frumos si cald „La Multi Ani”. Daca prietenii, rudele, colegii, cunostintele tale poarta acest nume, trimite-le atunci un gand frumos si o urare de bine. Arata-le ca iti sunt dragi, ca ii ai aproape de inima ta si ca nu ai uitat de ei in aceasta zi deosebita.

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis! Fie ca sfintii Mihail si Gavriil sa-ti aduca numai fericire, noroc si impliniri. Sa ai o zi frumoasa!

Cu ocazia sfintilor Mihail si Gavriil iti urez un calduros La multi ani !

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei dragi sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara magica, iar fericirea sa te ia in bratele ei in acest moment special!

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis! De ziua numelui tau, iti doresc ca cele mai bune si frumoase lucruri sa te copleseasca si sa straluceasca in calea ta catre fericire. La multi ani!

O zi minunata si o viata plina de bucurii! La multi ani, Gabriel/Mihai!

De ziua numelui tau, iti doresc tot binele din lume, fericire si sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele pe care o sa ti le pui!

Mihail şi Gavril, cele mai frumoase urări de trimis! Sper ca ziua numelui tau sa iti aduca numai motive de a sarbatoare. La multi ani!

De Sf. Mihail si Gavriil, fie ca cei iubiti sa te inconjoare cu caldura sufletelor lor intr-o seara minunata, iar fericirea sa te stranga in bratele ei in acest moment special!

Ingerii Mihail si Gavriil sa iti calauzeasca pasii, sa iti aduca fericire in inima si in suflet si sa fie intotdeauna cu tine! La multi ani!