Nunta regală a prințului Harry cu Meghan în 2018

Căsătorie regală

Printul Harry și Megan Markle, nunta regala

Nunta regală are loc pe 19 mai 2018. Decizia prințului Harry cu Megan Markle de a se căsători într-o zi de sâmbătă este împotriva tradiției, deoarece nunțile regale au loc de obicei în zi lucrătoare. Ducele și ducesa s-au căsătorit vineri, iar regina joi. Publicul din toată lumea are ocazia să vadă o nuntă regală în anul 2018, în format 4 D și high tech.

Nunta regală unde va avea loc?

Căsătoria prințului Harry cu Markle va avea loc la Capela Sf George a castelului Windsor la ora 12. Regina a acordat permisiunea ca ceremonia să fie ținută la locul de rugăciune, unde sunt 800 de locuri, iar toate pregătirile de nuntă ce includ: servicii, muzica, florile, decorațiunile, recepția să fie plătite de familia regală. Costurile estimate pentru nunta regală se ridică peste 30 de milioane de euro.
Tortul regal de nuntă va fi făcut de Violet Bakery’s Claire, iar florile vor fi aranjate de Philippa Craddock. Invitațiile de nuntă respectă tradiția regală și au fost făcute de Barnard Westwood. Ele vor fi imprimate cu cerneală de aur.

Nunta regală 2018 – Programul ceremoniei

După ce cuplu se căsătorește, decanul de Windsor va conduce serviciul, iar arhiepiscopul de Canterbury va oficia jurămintele cuplului, apoi se va face o procesiune de la Capela Sf George prin Windsor, apoi se revine la castelul Windsor. Alexi Lubomirski este fotograful care se va ocupa de albumul familiei regale.
Fosta actriță plănuiește să aibă propriul discurs, în timp ce tatăl ei, Thomas Markle nu va lua cuvântul, potrivit Sunday Times. Domnul Markle este regizor de succes care acum locuiește în Mexic și își va duce fiica la altar.
Părinții lui Markle vor sosi în Marea Britanie înainte cu o săptămână de nuntă.
În dimineața nunții, mama lui Markle o va însoți împreună cu domnișoarele de onoare pe fiica ei la castelul Windsor.

Unde se vede nunta regală?

Nunta regală se va vedea pe tot mapamondul. Marile televiziuni ale lumii vor transmite marele eveniment în direct! Desigur, înregistrarea va fi și pe toate rețelele de socializare, dar toate informațiile noi le găsiți pe destiut.com.

Cine se află pe lista de invitați la nunta regală?

Palatul Kensington a anunțat că la eveniment vor participa cam 600 de oaspeți, o mulțime mică în comparație cu cei 1900 de invitați care au fost în 1947 la nunta reginei Elisabeta a IIa cu prințul Philip.
Prințul Harry este al șaselea în ierarhia tronului, așa că nu este obligat să invite diplomați de pe tot globul.
Totuși de la petrecere nu vor lipsi nume cunoscute publicului, ca: Sir Elton John, Ed Sheeran, Cara Delevingne, David și Victoria Beckham, Serena Williams.

Rochia de mireasă lui Meghan Markle?

Rochia de mireasă lui Meghan Markle este fără îndoială creația anului. Astfel, creația miresei este semnată de designeri australieni: Tamara Ralph și Michael Russo, un cuplu și în viața reală. Stilista canadiană Mulroney, prietena lui Markle, a ajutat-o să-și aleagă rochia de mireasă.

Noi titluri regale

Markle va deveni senior regal, după căsătoria cu prințul Harry și este așteptat ca ea să devină ducesă, la fel ca Kate Middleton, după căsătorie în 2011. Prin tradiție, membrii de sex masculin ai familiei regale primesc titlu de Duce de Sussex, cel mai probabil că Markle va primi titlu de HRH Ducesa de Sussex.

Luna de miere

Este încă o destinație secretă. Namibia este favorită, cu deșertul din Namibia. Botswana ar putea fi o nouă destinație, acolo au și sărbătorit logodna lor. Nu sunt excluse nici Toscana, Hawaii, Turcia sau Filipine.