Nunți în pandemie. Propuneri de ceremonii

Suntem în postul Paștelui, dar până la deschiderea sezonului de nunți a mai rămas o lună. Atât mirii cât și organizatorii de evenimente vor să știe ce au de făcut și cer autorităților decizii clare. Oricum, se conturează varianta participării la nuntă în baza unui test Covid, a vaccinului sau a dovezii că invitatul a trecut prin boală.

În jur de o lună a mai rămas până la debutul oficial al sezonului nunților 2021. Cei din domeniu, dar și viitorii miri vor să știe ce au de făcut. Recent, organizatorii de evenimente au venit cu scenarii, astfel încât petrecerile private să se desfășoare în funcție de rata de incidență.

Unii organizatori de nunți au anunțat deja că sunt dispuși să suporte costurile testării invitaților, alții doar o cotă parte.

Incidența ar urma să dicteze și așezarea la mese, propun cei din domeniu. Acolo unde aceasta este între 1,5 și 3, în spațiile închise, invitații să stea câte 8 la masă, în loc de 12. Tot în acest acest caz, pe ringul de dans numărul de persoane ar urma să fie limitat.