Opinie Cristina Corpaci: Ministra preocupată de alocații-vouchere de 150 de lei, decât să taie pensiile de 15.000 de lei

OPINIE CRISTINA CORPACI: Subiectul cu liftiera să zicem că a fost cazul unei familii, rămasă fără venit. Adică o angajată a dată afară că doamna ministru al muncii Violeta Alexandra a văzut că nu e greu să apeși un buton la lift.

Acum vedem filmul în care doamna Violeta ne explică cum a văzut dumneaei câțiva „boschetari” cu ghilimele de rigoare că beau, fumează și joacă la păcănele alocația copilului de 150 de lei!

Îmi permit acum să definesc ce înseamnă „statul paralel”. Un ministru care face din excepții – reguli, un ministru care nu are idee de calcul pentru a duce o viață decentă în România, stat UE.

Doamna ministru, vă pierdeți vremea cu jucării pentru copii, cred că glumiți că puteți face mare lucru cu 150 de lei, în condițiile în care dublarea alocațiilor a fost amânată cu cel puțin 7 luni și nu vreți să priviți în sus la nenorocitele de pensii speciale de 15.000 de lei.

Haideți să vă explic doamnă că aveți nevoie de consilieri buni: o casă nu se construiește dacă achiziționați întâi ceștile de cafea, oalele, patul, fără să aveți întâi casa propriu-zisă construită.

Luați lucrurile majore și prioritare. MAJORAȚI ÎNTÂI ALOCAȚIILE, NU VĂ MAI ÎNCÂRCAȚI PROGRAMUL CU DEZBATERI DACĂ SĂ DĂM VOUCHERE LA SUMA DE 150 DE LEI.

SUNTEȚI SUBIECT DE FILM DE COMEDIE ….