Când tu ca ministru ajuți la emigrarea muncitorilor, în loc să-i ții în țară. Dar cu alocațiile ați mai făcut ceva, că unii sunt deja majori?!

Cristina Corpaci

Cristina Corpaci

OPINIE CRISTINA CORPACI: Ați reușit doamna Violeta să faceți ceva cu românii plecați în Germania, cu alocațiile copiilor e ceva sigur, că mulți devin majori până ajungeți să le măriți cu 3 bani, persoanele cu dizibalități le ajutați și pe ele să emigreze sau le măriți indemnizația?

Apropo, credeați că dacă mergeți în Germania, cei de acolo îi vor pune pe conaționali la o muncă mai umană, v-ați mai interesat în ce hal sunt sclavagiți muncitorii români de la sparanghel, dar și de la alte munci din diferite țări din UE? Puteați trimite un angajat din minister să rezolve cazul sau nu aveți încredere nici voi unuii în alții sau dădea bine la poza finală!

Când un ministru și nu dau vina în mod special pe doamna Violeta, căci dânsa are și ea șefi mai sus, se ocupă de mărunțișuri prin țară, îți dai seama de nivelul de pregătire a unui om și de felul prost în care sunt gestionate lucrurile în țară și că acești oameni nu pot manageria mai mult de gospodăria lor și alte 2-3 în plus, asta e nivelul!

Când tu ca ministru nu ai un plan de asigurare a unui venit minim garantat ca românii să nu mai emigreze, copiii să nu mai rămână singuri fără părinții plecați la muncă în străinătate, copiii trăiesc cu 30 de euro pe lună de la stat, sunt chinuiți și tu mai vorbești de vouchere pentru copii – în loc de alocaâie, când îți fixezi priorități să dai liftiera afară, să te ocupi să găsești joburi unui grup de străini din România, când îți mai rămâne timp să te ocupi de adevăratele probleme ale țării?

Adevăratele probleme ale țării nu există pentru domnia voastră ca ministru pentru că nu aveți capacitatea și experiența de a le identifica, dvs sunteți la nivelul de a manageria doar gospodoria, dar aici sunteți in poziția de a manageria cel puțin 10-12 milioane de gospodării.

Cum va arăta doamna, lista realizărilor dvs în acest mandat, pe lângă unele lucruri bune și că s-a mai dat cu mopul pe la casele județene?