Andrea Bocelli, mesaj emoţionant de 8 Martie pentru românce

Andrea Bocelli transmite un mesaj emotionant tuturor femeilor din Romania cu ocazia zilei de 8 Martie

Casatorit si tata a 3 copii, marele tenor Andrea Bocelli a recunoscut ca omul poate avea numeroase slabiciuni in viata. Iar printre ale sale, femeile ocupa un loc aparte. Si pentru ca mai e putin si se apropie Ziua Internationala a Femeii, special pentru publicul sau din Romania, Andrea Bocelli a transmis un mesaj muzical pentru toate cele ce-l indragesc:

“8 Martie. Astazi este Ziua Femeii, Femeia care reprezinta cea mai frumoasa floare a Creatiei. In aceasta zi atat de speciala, si cu ocazia acestei sarbatori pline de semnificatie, vreau sa dedic tuturor femeilor cateva acorduri ce pot deveni coloana sonora a acestei zile. O zi minunata!”

Speram sa va bucurati de acest cadou atat de special. Si tu mama, si tu fiica. Tu, Femeie! Iar daca il indragiti pe Andrea Bocelli, va amintim ca el va fi prezent in Romania atat in Bucuresti, pe 22 Iunie, cat si in Cluj, pe 25 Iunie.

Si pentru ca din fericire, publicul roman stie ca sufletul are nevoie de mangaiere si de trairi adevarate, biletele se epuizeaza destul de repede. Iar daca inca nu ati gasit cadoul perfect pentru iubita sau pentru mama, atunci nu mai asteptati! Cumparati amintiri de neuitat, bucurii simple si reale.

Biletele s-au pus in vanzare in reteaua Eventim.