Cat de important este look-ul nostru la o prima intalnire

hair prima intalnire

O sa incep din start prin a deslusi acest mister, dupa ce am citit si cateva studii care normal spun ca e important sa arati bine, sa faci impresie buna la prima intalnire.

Dar vin eu cu completarea si spun ca e bine sa arati ingrijit si sa fii sclipitoare in majoritatea timpului. Oamenii te privesc de la distanta si acea „prima intalnire” este permanenta. Nu cred ca e gresit sa te aranjezi mai mult sau sa te programezi la un coafor daca ai o prima intalnire pentru job, intalnire de afaceri sau cu un tip pe care il placi.

Lucrurile frumoase atrag in general, dar revin si spun ca e bine sa fim noi insine, sa avem grija de noi sa ne intretinem parul, tenul, unghiile. Mai sunt si exceptii, dar sa le lasam asa si sa nu le transformam in reguli.

O sa revin cu un material mai vechi, poate va ajuta pe unele dintre voi. E bine sa ne cunoastem pe noi, sa stim. ce avem in plus sau in minus ca sa nu insistam si rezultatul sa iasa un dezastru. De exemplu, daca stii ca ai nasul usor mai mare, e bine sa ramai cu un breton: mai lung, mai scurt, mai franjurat. Restul trucurilor va las sa le descoperiti in articolul de mai jos.

Coafura perfectă care îţi maschează micile defecte

Si nu uitati, un par stralucitor este intotdeauna un atu.

Parul tau are nevoie de ceva? Da-i stralucire!