google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Ce forma are fata ta? Iata cum sa te coafezi! cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Ce forma are fata ta? Iata cum sa te coafezi!

Fata rotundaTrebuie sa optezi pentru coafuri cu un volum redus pentru a reduce impresia de rotunjime a fetei. E recomandat sa ai un volum mare in zona crestetului capului, dar nu in parti. Volumul in zona urechilor si a obrajilor accentueaza rotunjimea pentru ca ele alcatuiesc cea mai lata zona a fetei, potrivit destiut.com.

Fata in forma de inima Bobul pana la barbie este o tunsoare potrivita acestui tip de fata pentru ca ea creeaza volum acolo unde e nevoie. De asemenea, puteti opta pentru tunsori scurte, dar aveti grija la volumul creat in partea de sus. Evita tunsorile care isi evidentiaza numai partea superioara a fetei. De asemenea, stai departe de stilurile rigide in care sa ai parul intins pe spate pentru ca iti vor scoate in evidenta fruntea, potrivit destiut.com.

Fata ovala Orice tunsoare si coafura se potriveste. Ca au parul lung, scurt, drept, ondulat, nu conteaza pentru ca totul se potriveste pentru ca trasaturile fetei tale sunt foarte bine echilibrate. Pentru a-ti scoate si mai bine in evidenta aceasta forma frumoasa, incearca coafurile care sa nu iti acopere fata. Poti opta pentru coafurile clasice cu par lung si carare pe mijloc, drept sau ondulat usor. Nici tunsorile in scari nu iti stau rau, potrivit destiut.com.

Evita si onduleurile mari pentru ca vor distrage atentia de la fata ta.

Fata patrata Daca ai fata patrata, ar trebui sa te indrepti catre niste coafuri care sa iti imblanzeasca putin trasaturile fetei. Tunsorile in trepte pot fi de mare ajutor. Parul scurt sau mediu te avantajeaza. Buclele te pot ajuta foarte mult pentru ca dau impresia de rotunjime. Creeaza volum in partea de sus pentru ca astfel vei distrage atentia de la colturi si iti vei lungi fata, potrivit destiut.com.

Spam blocat