Coafuri care iti scad sau iti adauga ani

kate-moss-older-younger Coafuri care iti scad sau iti adauga ani Coafuri care iti scad sau iti adauga ani kate moss older younger

Coafuri care iti scad sau iti adauga ani. Sunt tipuri de coafuri care te ajuta sa pari mai tanara, altele care dimpotriva te imbatranesc.

Cameron Diaz

Parul dat pe spate, decolorat foarte mult, ii scoate in evidenta toate ridurile, chiar si cele mai fine. In schimb, cu un breton lateral si o nuanta ceva mai naturala, actrita arata seminificativ mai tanara.

Julia Roberts

Julia apare initial cu o culoare monotona, care nu da prea bine pe tenul ei deschis. Cu un blond caramel, parul tuns si aranjat in valuri ii sta mult mai bine.

Elizabeth Banks

Ea avea o tunsoare batranicioasa si o nuanta nenaturala, care nu se potrivea deloc cu tenul. Noua imagine, insa, cu bucle naturale si un blond caramel, i se potriveste mult mai bine si o face sa arate ca o adolescenta.

Scarlet Johanson

Este evident ca aranjarea rigida a parului ii adauga ani pretiosi lui Scarlet, pe cand un par lasat mai lejer, cu cateva suvite rebele si niste volum in crestet o intinereste instant.

Spam blocat