google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Coafuri care te fac sa pari mai slaba cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Coafuri care te fac sa pari mai slaba

Inspiring-hairstyles-for-thin-hair-women

Coafura cu volum Creand volum in partea de sus, este inca o metoda eficienta de a da impresia unei fete subtiri pentru ca iti va face chipul sa para mai mic. Este o coafura pe care o poti realiza usor, dar este foarte important sa nu exagerezi. Nu crea un volum prea mare, pentru ca nu vrei sa fie vizibil acest truc.

Coafura cu bucle Femeile care isi doresc sa reduca din latime si rotunjimea fete ar putea sa opteze pentru o coafura cu bucle lejere. Este foarte important ca lungimea parului sa nu fie mai scurta de umeri. Volumul te ajuta sa obtii un chip suplu.

1eeeaa0258b5a9c8e82a7f4c5d998ae8

Parul jumatate strans Daca iti prinzi parul in coada, fata ta va parea mai rotunda pentru ca tamplele sunt cea mai lata parte a fetei si lasi la vedere zona in care tinzi sa iei in greutate, acea zona intre pometi si maxilar. Asa ca cel mai bine este sa iti prinzi parul pe jumatate pentru a lasa libere cateva suvite care sa coboare pe langa tample si sa incadreze chipul, dand totodata efectul de alungire.

Spam blocat