Coafuri elegante si rapide cu ondulatorul

Bedhead Coafuri elegante si rapide cu ondulatorul Coafuri elegante si rapide cu ondulatorul bedhead

Coafuri cu ondulatorul. In situatiile in care ai nevoie urgent de o coafura ce pare creata de mainile unui specialist,  trebuie sa ai in trusa de infrumusetare si un ondulator. Aceasta ustensila folosita si de hairstylisti, reuseste sa iti realizeze rapid bucle spectaculoase.

Ce poti sa incerci:
– Bucle lejere – Usuca-ti parul cu capul in jos pentru a obtine volum la par. Onduleaza varfurile sau intreaga lungime a firului de par cu ajutorul unui ondulator de dimensiune mare. Finiseaza cu un fixativ.
– Coada eleganta – Daca nu esti adepta cocurilor si vrei sa optezi pentru o coafura eleganta, versatila, atunci poti realiza foarte usor si rapid un astfel de hairstyle. Tot ce trebuie facut e sa prinzi parul la spate, foarte fix, iar suvitele din coada sa le incretesti cu un ondulator.
– Cocuri messy – Foloseste un ondulator gros pe toata lungimea parului. Tapeaza parul. Prinde-l in crestet intr-un coc lejer.
– Coafuri glam – indiferent ce tip de coafura vei alege, va fi in mod evident realizata din bucle, iar pentru a-i conferi un plus de stralucire, foloseste accesoriile de par: bentite, esarfe sub forma de bandane sau sub forma de funde in jurul cocului, agrafe etc.

Spam blocat