google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Destiut.com - informatii de ultima ora

Cum iti alegi vopseaua de par de la raft. Tips sa nu dai gres

vopsea par

Dupa ani de experiente cu parul si vopsitul, am inceput sa observ detalii. Recunosc, ca de multe ori ma duc in magazine si ajung la raionul de produse de par, si stau cateva minute si ma uit la cliente.

La vopseaua de par, tot timpul se sta mai mult. Cel mai dificil e atunci cand clienta pleaca de acasa si lasa ca se decide la fata locului ce culoare sa isi cumpere. Din start, E O GREASEALA MARE! Daca visezi sa ai culoarea parului cum arata pe cutie, sigur ai sanse sa iti strici ziua. Si sincer schimbarile de nuante mai mult de 3-4 nu le recomand asa cu vopsea din comert ca se pierd bani si timp pe nimic.

Observ ca dupa nuante, urmeaza problema brandului. Care, cine are cel mai bun produs ca sunt cateva marci pe rafturi.

Pai, in general, nu e mare diferenta de pret intre produsele asemanatoare, dar branduri diferite. Da, chiar asa e! Eu nu am mers si nu merg pe un singur brand, deoarece si brandurile au cate un produs super reusit, vedeta, si atunci daca te vopsesti mai des, poti incerca cateva dintre branduri pe aceeasi nuanta ca iti dai seama cu care te impaci mai bine.

Recomand produsele profesionale, sunt mai scumpe, ce-i drept, dar daca te vopsesti mai des iti poti lua ceva din comert cu care tu te impaci.

Nu uita, cand te apuci de vopsit singura acasa, pregateste-ti toate cele necesare dinaainte. Vopseaua de indata ce a fost scoasa din tub si amestecata trebuie aplicata cat mai repede, nu de alta dar isi pierde efectul.

 

Spam blocat