google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum ne alegem vopseaua de par, mai exact nuanta si brandul cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum ne alegem vopseaua de par, mai exact nuanta si brandul

vopsea par

Daca nu mergem la salon, unde ne consultam cu stilistul sau coafeza si vrem sa ne vopsim singure acasa, primul pas si cel mai greu este ce tip de vopsea de par sa ne alegem, mai exact ce brand si ce nuanta, daca vrem sa facem o schimbare.

Eu, personal, nu ma tem de experimente, ma refer la nuanta, insa depinde de sezon si ocazie. Asa ca acasa, inainte sa mergem la magazin, putem sa simulam tipul de nuanta. http://destiut.com/salon-virtual/

Spun ca nu mi-a fost teama de experimente, deoarece negrul pentru mine nu parea nuanta ideala, nu parea, insa dupa ce am incercat-o, am reusit sa daram un mit, si anume ca nu imi sta bine cu negru.

Culoarea parului se alege in functie de culoarea ochilor si culoarea pielii, dar mereu spun si atitudinea conteaza!

Cat despre branduri ce sa spun, nu trebuie sa uitam ca un brand cu cat il vedem mai des in reclame, cu atat va costa mai mult pentru ca nimic nu e gratis. De altminteri, nici nu putem spune ca o vopsea care costa 5 lei va fi buna, e clar ca pretul este si raportat la calitate. In general, merg pe brandurile profesionale folosite si in saloane, care nu sunt neaparat foarte scumpe. De exemplu, Kallos, Wella, Palette, Artego, etc.

 

Spam blocat