Cum sa-ti mentii culoarea parului mai mult timp

img-thing .out=jpg&size=l&tid=50023977 Cum sa-ti mentii culoarea parului mai mult timp Cum sa-ti mentii culoarea parului mai mult timp img thing outjpgsizeltid50023977

Ideal e sa te vopsesti la fiecare 6 saptamani. Daca, insa, culoarea aleasa e roscat, e posibil sa fie nevoie sa micsorezi aceasta perioada, repetand procedura la 4 saptamani.

Nu folosi produse pe baza de silicon cu cateva zile inainte de a te vopsi si asigura-te ca folosesti un sampon capabil sa indeparteze toate urmele de ser sau silicon, tot cu cateva zile inainte de a-ti colora parul. Curatirea sa in profunzime va permite vopselei sa penetreze mai adanc firul de par.

Nu te sampona cu 24 de ore inainte de a te vopsi. Daca parul este usor gras, vopseaua va adera mai bine la firul de par si va rezista mai mult.

Nu folosi sampon zilnic. Daca ai acest obicei, renunta la el; pe langa faptul ca nu este foarte sanatos, nu vei face decat sa indepartezi vopseaua in timp record. Poti sa iti clatesti parul cu apa calduta sau calie si sa aplici balsam la varfuri, daca simti ca este nevoie.

Nu folosi apa fierbinte atunci cand te speli pe cap. Te poti spala si clati cu apa calduta sau calie, care nu va afecta la fel de mult culoarea.

Sari peste fixativ sau gel, pentru ca acestea iti „imbraca” firul de par, culoarea parului, in ansamblu, avand de suferit, in sensul ca isi va pierde vitalitatea, devenind mata. Tunde-te astfel incat sa limitezi la maximum frecventa cu care te folosesti de astfel de produse de par.

Protejeaza-ti parul de soare cu o esarfa, o palarie sau foloseste sampon si balsam care sa includa ecran solar. Daca nu gasesti astfel de produse, amesteca jumatate de cescuta cu apa cu o lingurita de crema cu SPH 25 si introdu intr-un pulverizator. Da-te dupa ce te speli pe cap si parul iti va fi protejat intreaga zi

Spam blocat