google.com, pub-6549863557302876, DIRECT, f08c47fec0942fa0 Cum sa treci de la negru la blond cristina corpaci, trucuri, stiri, destiut, utile, informatii, noutati, ce este Destiut.com | trucuri, lucruri utile

Cum sa treci de la negru la blond

brunette-vs-blonde

Eu am fost bruneta doi ani si mi-a placut foarte mult, insa am vrut sa fiu din nou blonda. Asa ca m-am pus pe treaba! Am fost la Kallos de unde am cumparat doua pachete de pudra si doua sticlute de oxidant de 12%, dar si o masca de par, pret aproximativ 21 lei.

Am ajuns acasa, avand parul de marime mediu, am folosit un tub si un sfert de pudra si oxidant, insistand evident spre varfuri, apoi am acoperit parul cu o folie de aluminiu care practic grabeste oxidare si da un efect mai sigur! Am stat vreme de 25 de minute, deoarece am avut si folie, apoi m-am spalat, mi-am uscat parul si am mai dat inca o data cu pudra si oxidant in locurile in care nu s.a colorat, pentru a uniformiza culoarea.

Nu este imposibil sa obtii rapid blond, insa oxidantul ataca pielea capului si poate provoca rani, de aceea vei obtine o nuanta de roscat deschis, asa cum am obtinut si eu.

cristina roscat

In caz ca nu te regasesti cu acea nuanta, poti sa mergi sa cumperi o vopsea de par care rezista 6-8 spalari insa ai grija sa fie macar cu o nuanta mai inchisa decat culoare parului pentru ca altfel dai banii degeaba pe ea! Dupa 2-3 saptamani, repeti procedura cu oxidant si pudra, apoi neaparat la blond trebuie sa aplici si vopsea, recomand mereu nuanta blond cu gri sau cenusiu care taie din acel galben urat lasat de pudra!

In aceasta perioada e bine sa folosesti cat mai mult ulei de cocos si masti de par care iti hidrateaza si repara varfurile despicate si eventual, taiate si putin varfurile!

 

Spam blocat