De ce prefer sclipiciul pe unghii

Gold-Glitter-Nail-Designs-40 De ce prefer sclipiciul pe unghii De ce prefer sclipiciul pe unghii gold glitter nail designs 40

Un articol exceptie! Toate femeile ne confruntam cu problema ojei. Eu nu mi-am pus niciodata unghii false pentru ca nu am avut nevoie, si in plus am vazut cum unghiile sufera dupa. Am zis hai sa incerc si eu oja semi-permanenta, ca na macar o data in viata sa incerci. Teoretic, te tine 2-3 saptamani, depinde de la caz la caz. La mine, a inceput decojirea treptata dupa 11 zile si s-a tot luat, asa ca nu m-am chinuit prea tare.

Dintotdeauna mi-au placut lucrurile simple, dar in acelasi timp stralucitoare. Nu am facut exceptie nici la unghii, asa ca prefer lacul cu sclipici de toate felurile in locul ojei si in special semi-permanenta, dar totusi cu bun gust, adica o singura nuanta, fie ca e auriu, argintiu, rosu, etc.

Ma tine cam doua saptamani fara probleme si mi-l aplic singura fara sa mai pierd timp in trafic si la salon. Asta nu inseamna ca nu recomand manichiura la salon, ba da fiecare femeie merita sa mearga macar la 2-3 luni, daca nu mai des. Adica la orice, normal ca e bine sa ajungi si la o persoana care se pricepe sa faca lucruri mai bine decat tine, nu de alta, dar nu trebuie sa fim buni la toate, nici nu avem cum.

Revenind la sclipici, se gaseste de cumparat in toate magazinele de specialitate nu este foarte scump si nu recomand oricum sa luati mai mult de 2-3 sticlute diferite odata, pentru ca nu apucati sa le folositi si se usuca. In lacul cu sclipici daca pui dizolvant de unghii nu mai are rost, se strica sclipiciul.

 

Spam blocat