Greseli fatale pe care le faci, fara sa stii, cand iti vopsesti parul

vopsea de par Greseli fatale pe care le faci, fara sa stii, cand iti vopsesti parul Greseli fatale pe care le faci, fara sa stii, cand iti vopsesti parul vopsea de par

Cele mai frecvente greseli pe care obisnuim sa le facem cand vine vorba de vopsirea parului nostru sunt:

Culoarea parului va fi ca aceea de pe pachetul de vopsea
Rezultatul final nu coincide cu cel pe care il vezi pe cutia de vopsea mai niciodata. De ce? Pentru ca depinde de culoarea naturala a parului tau. Foloseste intotdeauna tabelul de culori de pe spatele cutiei, unde poti analiza usor care va fi culoarea pe care o va dobandi parul tau la final.

Vopsirea fara a face un test al culorii
Vopsirea parului in totalitate fara a face un test initial este o gresela „fatala”, pe care o poti face cand vine vorba de parul tau.
Cea mai buna varianta este sa alegi o suvita subtire de par de deasupra gatului, care poate fi ascunsa usor, unde sa testezi culoarea si sa vezi rezultatele. In acest mod te vei scuti de o eventuala dezamagire.

Foloseste balsam inainte
Nu este necesar sa folosesti balsam sau masti pentru par inainte de vopsire, doar spala-l folosind un sampon. Obiectivul este doar sa „eliberezi” parul de radicalii liberi cum este praful, sebumul si „urmele” de la produsele de styling, care nu ar trebui sa fie prezente pe par in timpul vopsii. Este recomandat chiar ca parul sa fie spalat cu o zi inainte de vopsire.
Folosirea saponului antimatreata pe par vopsit
Sampoanele speciale antimatreata au cele mai intense ingrediente de curatare a firului de par dintre toate tipurile de sampon care se gasesc pe piata. Este de preferat sa folosesti sampoane antimatreata special concepute pentru parul vopsit.Vopsirea parului cu doua tonuri mai deschise sau mai inchise decat culoarea ta naturala
Nuanta pe care ai ales-o pentru parul tau trebuie sa fie in armonie cu culoarea pielii, a ochilor si a parului tau natural.
Dupa zicala „Invata din greseli”, cred ca va fi o lectie buna pentru tine si data viitoare cand iti vei decide nuanta parului, vei obtine rezultatul mult asteptat.

Spam blocat